09 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa meydan projeleri

Gaziosmanpaşa meydan projeleri

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa'ya dönüşümle 4 bin 492 konut!

İstanbul’un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Eyüp ve Gaziosmanpaşa projeleri masaya yatırıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı düzenleyerek tecrübelerini paylaştı.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği kamulaştırma kararına dava açacak!

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği acele kamulaştırma kararını protesto edecek. Bugün saat 12:00'de Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan buluşacak birlik basın açıklamasıyla davalarını açacaklar.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı yeniden düzenleniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için hayata geçirdiği projelere bir yenisi ekleniyor. Küçükköy Meydanı’nda yapılacak yeni düzenleme ile trafik yer altına alınacak ve meydan tamamen yayaların kullanımına sunulacak.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi toplandı!

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirilerek kabul edildi.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

1964 yılında Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'nin imarına başlanacakmış!

1964 yılında Beyazıt Meydanı iki ay içinde son şeklini alacakmış. Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'nin imarına da başlanacakmış. Sadece 3 ilçenin su derdinin halli için 3 milyon lira harcanacakmış.

Gaziosmanpaşa meydan projeleri Haberi

Gaziosmanpaşa meydan projeleri


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve ihtiyaçlara cevap verecek projelerini tek tek hayata geçiriyor. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu amaçla Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye yeni bir spor kompleksi ve meydan kazandırmak için ileri teknolojinin kullanılacağı çok önemli bir proje hazırladı. Toplamda 39 bin 614 metrekarelik inşaat alanına sahip ‘Gaziosmanpaşa Semt Meydanı ve Spor Kompleksi Projesi’nin, meydan olarak tasarlanan bölümünde vatandaşların çocuklarıyla birlikte iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla yeşil alan, çocuk parkı ve skate (kay kay) parkı, kafe ve gezi alanları bulunuyor.


Gençlerin modern tesislerde spor yapmasının ve yeni yeteneklerin keşfedilmesinin hedeflendiği çok amaçlı spor kompleksinde ise yarı olimpik havuz,...