09 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Stadı spor kompleksi

Gaziosmanpaşa Stadı spor kompleksi

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Stadı yıkılacak!

Milli futbolcular Saffet Sancaklı, Sedat, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz’ün yetiştiği 50 yıllık Gaziosmanpaşa Stadı, AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İBB İmar Komisyonu’nun kararı doğrultusunda, kat otoparklı pazar yeri yapılacak.

İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı ertelendi!

Yıkılıp, yıkılmayacağı ile ilgili uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden Ismetpaşa Stadı'ndan güzel haber sonunda geldi. Ismetpaşa Stadı'nın bir yıl daha yıkılmayacağı kesinleşti.

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi 2016`da bitecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı nedeniyle oluşan çatlakların bir tehlike arzetmediğini açıkladı. Başkan Usta, inşaatı süren kompleksin 2016 yılı sonunda biteceğini müjdeledi.

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesinde vitamin bar, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center, bay ve bayanlar için 2 sauna, güvenlik, çocuk oyun alanı bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat!

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yıldız Park Modern projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor

İsmetpaşa Stadı satıldı!

İzmit'in önemli sembollerinden İsmetpaşa Stadı satıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmit'in Alikahya bölgesinde yapılacak 33 bin kişilik modern stadyumun maliyeti karşılığında İsmetpaşa Stadı'nı TOKİ'ye verdi.

Gaziosmanpaşa Stadı spor kompleksi Haberi

Gaziosmanpaşa Stadı spor kompleksi


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve ihtiyaçlara cevap verecek projelerini tek tek hayata geçiriyor. Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu amaçla Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye yeni bir spor kompleksi ve meydan kazandırmak için ileri teknolojinin kullanılacağı çok önemli bir proje hazırladı. Toplamda 39 bin 614 metrekarelik inşaat alanına sahip ‘Gaziosmanpaşa Semt Meydanı ve Spor Kompleksi Projesi’nin, meydan olarak tasarlanan bölümünde vatandaşların çocuklarıyla birlikte iyi vakit geçirmesini sağlamak amacıyla yeşil alan, çocuk parkı ve skate (kay kay) parkı, kafe ve gezi alanları bulunuyor.


Gençlerin modern tesislerde spor yapmasının ve yeni yeteneklerin keşfedilmesinin hedeflendiği çok amaçlı spor kompleksinde ise yarı olimpik havuz,...