30 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Stadyumu avm

Gaziosmanpaşa Stadyumu avm

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor!

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'ya yeni alışveriş caddeleri geliyor!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. Projede toplam 142 mağaza bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm planı hazır!

Gaziosmanpaşa’da 13 mahallede 432 hektarlık ‘riskli alan’ için kentsel dönüşüm planı hazır. 100 bin kişiyi etkileyecek planla nüfus 2 buçuk katına çıkıyor; sanayi bölgesi AVM ve rezidans oluyor

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda metrekaresi 5 bin 200 lira!

Wembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster tarafından planları hazırlanan İstanbul Gaziosmanpaşa'deki en büyük konut projesi Essenora'da satışlar devam ediyor...

İzmit İsmetpaşa Stadyumu arsasına en yüksek teklif kimden?

İzmit İsmetpaşa Stadyumu'nun bulunduğu arsa üzerine AVM ve konut projesi hayata geçirecek firma belli oldu. Emlak Konut GYO A.Ş.'nin Kocaeli Derince arsa ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 20 milyon TL...

İsmetpaşa Stadyumu yerine AVM yapılmasını taraftarlar protesto etti!

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire!

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 173 bin 974 TL'den başlangıç gösteriyor. Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern İstanbul-Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor...

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede!

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede sorusuna İstanbul Gaziosmanpaşa' da cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri' nde tüm dairelerin satışları tamamlandı. Projede konutların bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Stadyumu avm Haberi

Gaziosmanpaşa Stadyumu avm


Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, modern ve son teknoloji kullanılan bir projeyle Gaziosmanpaşa Stadyumu’nu genç yeteneklerin hizmetine sunacak. Kapalı iki tribünüyle 5 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilecek ve çim sahaya sahip olacak yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu, başta Gaziosmanpaşa ve Küçükköy olmak üzere ilçedeki 8 spor kulübüne hizmet verecek.


Özellikle gençlere ve çocuklara yönelik tasarımıyla öne çıkacak olan yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu’na ulaşım büyük bir kolaylıkla gerçekleştirilecek. Toplamda 43 bin 55 metrekarelik bir alana sahip olacak projede sporcu, hakem, basın ve TFF yetkililerinin güvenli ve rahat bir şekilde stada giriş yapması sağlanıyor. Stadın tüm enerji ihtiyacının ise güneş enerjisiyle karşılanması planlanıyor.

Mevlana Mahallesi’nde inşa...