02 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Stadyumu otopark

Gaziosmanpaşa Stadyumu otopark

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor!

Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor.

Gaziosmanpaşa Merkez imar planı tadilatı yarın askıdan inecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Merkez Mahallesi, 1323 ada, 9 parsele ilişkin Kültürel Tesis Alanı ve Zeminaltı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

Gaziosmanpaşa Karadeniz imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Karadeniz Mahallesi yönetim merkezi, zeminaltı otopark alanı ve park alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkmıştı. İmar planı tadilatı yarın askıdan inecek.

Gaziosmanpaşa Merkez imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi, Merkez Mahallesi, 1323 ada, 9 parsele ilişkin Kültürel Tesis Alanı ve Zeminaltı Otopark Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Gaziosmanpaşa Karadeniz imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Karadeniz Mahallesi yönetim merkezi, zeminaltı otopark alanı ve park alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Essenora Konutları'nda metrekaresi 5 bin 200 lira!

Wembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster tarafından planları hazırlanan İstanbul Gaziosmanpaşa'deki en büyük konut projesi Essenora'da satışlar devam ediyor...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesinde vitamin bar, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center, bay ve bayanlar için 2 sauna, güvenlik, çocuk oyun alanı bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Stadyumu otopark Haberi

Gaziosmanpaşa Stadyumu otopark


Bugüne kadar 3 büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı, Sedat Balkanlı, Saffet Akbaş, Saffet Akyüz gibi pek çok futbolcunun yetiştiği Gaziosmanpaşa Stadyumu yenileniyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, modern ve son teknoloji kullanılan bir projeyle Gaziosmanpaşa Stadyumu’nu genç yeteneklerin hizmetine sunacak. Kapalı iki tribünüyle 5 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilecek ve çim sahaya sahip olacak yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu, başta Gaziosmanpaşa ve Küçükköy olmak üzere ilçedeki 8 spor kulübüne hizmet verecek.


Özellikle gençlere ve çocuklara yönelik tasarımıyla öne çıkacak olan yeni Gaziosmanpaşa Stadyumu’na ulaşım büyük bir kolaylıkla gerçekleştirilecek. Toplamda 43 bin 55 metrekarelik bir alana sahip olacak projede sporcu, hakem, basın ve TFF yetkililerinin güvenli ve rahat bir şekilde stada giriş yapması sağlanıyor. Stadın tüm enerji ihtiyacının ise güneş enerjisiyle karşılanması planlanıyor.

Mevlana Mahallesi’nde inşa...