08 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa Temel Afet Bilinci Eğitimi

gaziosmanpaşa Temel Afet Bilinci Eğitimi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencileri 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' projesiyle doğal afetlere karşı bilinçlendiriyor. Proje kapsamında 100 bin çocuğun eğitimden faydalanması amaçlanıyor.

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Gaziosmanpaşa'da temel atma öncesi son yıkımlar!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Bağlarbaşı 1. Etap'ta yapacağı kentsel dönüşüm temel töreni öncesi bölgedeki son yıkımlar yapılarak çalışmalar tamamlandı.

We Haliç Gaziosmanpaşa projesinin adı Bizim Haliç mi olacak?

"We Haliç Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi" temel atma töreninde, projenin gayet iyi planlandığını ve itirazı olmadığını ancak projenin ismine takıldığını anlatan Özhaseki, isminin, "Bizim Haliç" olması ricasında bulundu.

We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni!

Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç Gaziosmanpaşa temel atma töreni 4 Ekimde yapılacak. Proje 213 bin 433 metrekare arsa alanında inşa edilecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli 4 Ekim'de atılacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “We Haliç Gaziosmanpaşa” Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni, 4 Ekim 2016 Salı Günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun doğrultusunda yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Gaziosmanpaşa’da 100 bin öğrenciye Temel Afet Bilinci Eğitimi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencileri 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' projesiyle doğal afetlere karşı bilinçlendiriyor. Proje kapsamında 100 bin çocuğun eğitimden faydalanması amaçlanıyor.

Kentsel dönüşüm İstanbul'da en çok Gaziosmanpaşa'yı etkileyecek!

Türkiye genelinde 2023 yılma kadar 6.5 milyon riski yapı yeniden inşa edilecek. 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası" İstanbul'da en çok Gaziosmanpaşa'yı etkileyecek.

Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Master Planı'nın detayları belli oldu!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 6306 sayılı ‘Afet Yasası’ kapsamında ‘riskli alan’ ilan edilen 13 mahalle için yapılması planlanan kentsel dönüşümün detayları belli oldu..

Gaziosmanpaşa'da 588 adet konutun temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçede 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi..

Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı. Gaziosmanpaşa'da 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesinde başlayan 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Hasan Tahsin Usta, "Hedefimiz 'Şehirde Dönüşüm, Yaşamda Değişim'i sağlamaktır" dedi.

gaziosmanpaşa Temel Afet Bilinci Eğitimi Haberi

gaziosmanpaşa Temel Afet Bilinci Eğitimi


Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan 'Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Ekibi' ilçede bulunan Selahaddin Eyyübi İlköğretim Okulu'nda okuyan 4. sınıf öğrencilerine uygulamalı Afet Yönetimi Eğitimi verdi. Programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı. Olası bir İstanbul depremine ve diğer doğal afetlere yönelik hazırlanan 'Temel Afet Bilinci Eğitim' projesi kapsamında eğitim veren Afet Yönetimi Uzmanı Şenol Alemdar, çocukları afet sırasında neler yapılması gerektiği, afet ve acil durum çantasının hazırlanışı ve acil durum telefonları hakkında bilgilendirdi.


Öte yandan çocuklara Türkiye'nin 'deprem dedesi' olarak bilinen Ahmet Mete Işıkara'nın hazırladığı 'Kıpırdayan Dünyamız' isimli film izletildi. Afet anında neler yapılması gerektiği anlatılan çocuklara daha sonra bir tatbikat yaptırıldı.


"3 YIL İÇERİSİNDE İLÇEMİZDEKİ TÜM OKULLARDA BU...