11 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa yan yatan bina

gaziosmanpaşa yan yatan bina

Gaziosmanpaşa’da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri büyük ölçüde tamamladı. Akşam saatlerinde başlayan yıkım işlemlerinin günün aydınlanmasıyla büyük ölçüde bittiği gözlendi.

Gaziosmanpaşa'da inşaat çalışması sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1140. Sokak'ta

İstanbul'da yan yatan bir bina tahliye edildi, 2 binada hasar oluştu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin ardından Şirinevler'de yan yatan bir binanın tahliye edildiğini, Sultangazi ve Eyüp'te iki binada hasar oluştuğunu açıkladı...

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen proje 17 ve 18 katlı 6 blokta toplam 612 konut ve 17 dükkandan oluşuyor. 

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs'ta!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden rezidans iddiasına yanıt!

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın, "İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘Restore edeceğiz’ diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı” iddiasına belediyeden yanıt geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, iddiaları yalanladı.

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de son daireler!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

Gaziosmanpaşa'daki vatandaşlar yeni imar planının iptalini istiyor!

Bakanlar Kurulu'nun verdiği 'riskli alan' kararı ve 1/5 bin ölçekli planlarını yargıya taşıyan Gaziosmanpaşa sakinleri, bu kez hazırlanan yeni imar planının iptal istemiyle İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu.

Gaziosmanpaşa Essenora'da teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan Essenora'da 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

Gaziosmanpaşa’da bina yıkıldı, ev sahipleri tepkili!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Mecidiyeköy -Mahmutbey metro hattı tünel kazı çalışmalarından etkilenerek yan yatan bina, önceki gece geniş güvenlik önlemleri altında yıkım ekibi tarafından yıkıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da metro sebebiyle yan yatan bina yıkıldı!

Gaziosmanpaşa’da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri büyük ölçüde tamamladı. Akşam saatlerinde başlayan yıkım işlemlerinin günün aydınlanmasıyla büyük ölçüde bittiği gözlendi.

Gaziosmanpaşa'da 5 katlı bina yan yattı!

Gaziosmanpaşa’da 5 katlı bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle yan yattı yani çöktü. Olayda, herhangi can kaybı yaşanmazken bina hemen olay anında itfaiyeciler tarafından tahliye edildi.

gaziosmanpaşa yan yatan bina Haberi

gaziosmanpaşa yan yatan bina

Gaziosmanpaşa'da metro inşaatı nedeniyle yan yattığı ileri sürülen binanın yıkım işlemleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından dün akşam 21.30 sıralarında başlamıştı. Sabah saat 06.30 sıralarına kadar devam eden yıkım işlemleri yaklaşık 9 saat sürdü. Günün aydınlanmasıyla beraber yıkılan binanın enkazı ortaya çıktı. Tamamına yakını yıkılan binanın yıkım işlemlerinin bugünde devam edeceği öğrenildi. Polis ekiplerinin de gün boyu binanın bulunduğu sokak ve binanın çevresinde bekledikleri...