03 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa ytü kampüsü

gaziosmanpaşa ytü kampüsü

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde yeni bir fakülte açarak eğitim vereceği açıklandı

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Gaziosmanpaşa Pazariçi 2. Kısım riskli alana ilişkin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Pazariçi Mahallesi 2. Kısım (4 Nolu Bölge) Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

gaziosmanpaşa ytü kampüsü Haberi

gaziosmanpaşa ytü kampüsü


Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında imzalanan protokolle, üniversiteye 25 yıllığına bir okul binası tahsis edildi. YTÜ’nün Gaziosmanpaşa kampüsünde Sürekli Eğitim Merkezi ve Uygulamalı Mühendislik Fakültesi açarak eğitim vereceği açıklandı


Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin daha iyi ve üst düzey bir eğitime kavuşması amacıyla yaptığı yatırımlar ve çalışmalar sonuç verdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın ilçenin üniversitelere ev sahipliği yapması ve bir ‘üniversiteler merkezi’ olmasına yönelik çalışmaları sonucunda ilçede ilk kez bir devlet üniversitesi eğitim verecek. Başkan Usta’nın YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ile birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucu hayata geçirilen işbirliğiyle YTÜ kendisine 25 yıllığına tahsis edilen okul binası hizmete girdi.


Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nce yürütülen ortak çalışma sonucu imzalanacak protokolle üniversiteye bir okul binası tahsis edilmesine...