06 / 05 / 2024

gaziosmanpaşada gayrimenkul yatırımları 2014

gaziosmanpaşada gayrimenkul yatırımları 2014

Türkiye’deki konut projelerine yabancılar büyük ilgi gösteriyor. İstanbul’un değişik semtlerindeki projelere akın eden yabancı yatırımcıların son gözdesi ise Gaziosmanpaşa oldu. Yabancılardan 1 milyar liralık yatırım...

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Resta Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 863 bin 30 TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan tarafından kuruldu. 

Repa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Repa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 12 milyon 883 bin 639,37 TL sermaye bedeli ile Nihat Güran tarafından kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

gaziosmanpaşada gayrimenkul yatırımları 2014 Haberi

gaziosmanpaşada gayrimenkul yatırımları 2014

Türkiye’deki konut projelerine yabancılar büyük ilgi gösteriyor. İstanbul’un değişik semtlerindeki projelere akın eden yabancı yatırımcıların son gözdesi ise Gaziosmanpaşa oldu.


Gaziosmanpaşa, Sarıgöl başta olmak üzere ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm projeleriyle yabancı yatırımcıların iştahını kabarttı. Yatırımcılar, Gaziosmanpaşa’da yükselen 4 projeden toplam 550 milyon liralık konut satın aldı. Böylece, ‘Yabancılar Türkiye’den kaçıyor’ tezini de çürütmüş oldu. Yatırımcı şu ana kadar 520 daire satın alırken, 500 dairenin de kaporası yatırdı. Bu dairelerin satılmasıyla birlikte yabancı yatırımcıların Gaziosmanpaşa’daki yatırımını 1 milyar lirayı buldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün belirli bir aşama kaydettikten sonra Gaziosmanpaşa’da ev almanın daha da zorlaşacağını söyledi. Başkan Usta, yabancı yatırımcıların bunu önceden fark ettiği için yatırım yaptığını söyledi. 


ŞEHİRDE DEĞİŞİM, YAŞAMDA DÖNÜŞÜM 


Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Amacımız...