08 / 07 / 2024

gazipaşa toki evleri

gazipaşa toki evleri

TOKİ emlak fiyatına takıldı. Antalya 'nın Gazipaşa ilçesinde vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini sağlayacak TOKİ projesi, ilçedeki emlak fiyatlarının düşük olması gerekçe gösterilerek iptal edildi.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

TOKİ Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu aldı!

TOKİ Başkanlığı, Gazipaşa'da konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı .TOKİ uzmanı Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini söyledi.

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

TOKİ Şırnak Gazipaşa'da bin 600 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Şırnak’ın Gazipaşa Mahallesi’nde bin 600 konut ve 100 iş yerinin temelini attı. Proje 2 etap halinde yükselecek.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği 138 adet konutluk projedeki daireleri kuralı olarak satıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 138 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin 138 konutluk Erzurum Aşkale projesinde yer alan daireler kura yönetimi ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri 7 Eylül'de başlayacak. Projede ev fiyatları 74 bin 611 TL'den başlıyor.

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

gazipaşa toki evleri Haberi

gazipaşa toki evleri



Gazipaşa Kaymakamlığı'nın, 2010 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) yaptığı başvuru üzerine, ev sahibi olmak isteyen bin 225 kişi belediyelere ve Malmüdürlüğü'ne müracaat etmişti. Kira öder gibi konut sahibi olmak isteyen birçok vatandaş, TOKİ'den ev alabilmek umuduyla yaşıyordu. TOKİ tarafından toplu konut talebinin belirlenmesine yönelik çalışma başlatılması ve Esentepe, Ekmel mahalleleri gibi bazı bölgelerde TOKİ evlerinin yapılıp yapılamayacağı konusunda incelemelerde bulunulmasının ardından ev sahibi olabilmek için başvuruda bulunan vatandaşlar, projenin iptal edilmesiyle birlikte hayal kırıklığına...