04 / 05 / 2024

gazprom kırgızgaz ortaklığı

gazprom kırgızgaz ortaklığı

Kırgızistan meclisi, Rusya ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Gazprom'un, KırgızGaz'ın devlete ait yüzde 87 hissesini satın almasını öngören anlaşmayı ilk oturumda oylayarak kabul etti. Anlaşmanın, iki defa daha genel kurulda onanması gerekiyor....

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

gazprom kırgızgaz ortaklığı Haberi

gazprom kırgızgaz ortaklığı

Gazprom'un, KırgızGaz'ın hisselerini yatırım ve borçlarını kapatma kaydıyla 1 dolara satın almasını öngören anlaşma, Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, 15'e karşı 65 oyla kabul edildi.


Hükümet tarafından meclisin onayına sunulan sözkonusu anlaşmanın, iki defa daha genel kurulda onanması gerekiyor.


Hükümet, Gazprom'un, yaklaşık 50 milyon dolarlık iç ve dış borcu üstleneceğini, 3-5 yılda 640 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedeflediğini bildirmişti.


Koalisyon hükümeti, Gazprom'un KırgızGaz'ı satın almaması durumunda bu kış ülkenin doğalgaz krizi yaşamasından endişe...