03 / 05 / 2024

Geberit Monolith modern banyo

Geberit Monolith modern banyo

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Geberit Monolith'den fonksiyonel ve modern banyolar!

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız? Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor.

Geberit Cleanline ile banyolara hijyenik dokunuş!

Geberit, hijyenik kullanımıyla fark yaratan yepyeni bir duş kanalı serisi tasarladı. Geberit’in son yeniliği CleanLine duş kanalı, modern duşlarda hijyenik çözümler arayanlar için hem çok pratik hem de çok estetik.

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Geberit ile banyolarda modern dokunuşlar!

Geliştirdiği özel ve güzel duvar süzgeci ile hem zemin duşlardaki zemin giderlerine yeni bir alternatif kazandıran Geberit, aynı zamanda duşlara da modern bir dokunuş kazandırıyor.

Geberit Monolith serisi ile temiz banyoların kahramanı oluyor!

Gün içerisinde banyolarda oluşan kötü kokular için birçok çözüm olsa da asıl konu, sorunu temelinden çözmek! İsviçreli sıhhi tesisat markası Geberit, geliştirdiği ürünleriyle bu problemi ortadan kaldırıyor.

Geberit banyoların klasik tasarımını değiştiriyor!

Geberit, Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülleri ile kusursuz işçilik ve yenilikçi tasarımı bir araya getiriyor. Hızlı montaj ve estetik görünüm sağlayan Monolith, akıllı çözümler sunuyor...

Geberit ile drenaj duvarlara taşınıyor!

Modern banyoların mimarı Geberit, geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle tasarım harikası banyolar yaratıyor. Geberit’in özel olarak geliştirdiği duş duvar süzgeci ile hemzemin duşlar için ‘gideri’ zeminden duvarın içine taşıyor...

Geberit'ten banyolar için yenilikçi fikirler!

Dünyanın en köklü sıhhi tesisat markası GEBERIT, yenilikçi ve fonksiyonel ürünleriyle banyolarınıza farklılık katmaya devam ediyor. Geberit, Duş drenajları ve yepyeni ürünü Monolith serisiyle banyolarınıza sıra dışı görünüm kazandırıyor...

Banyonuzda bir sanat eseri: Geberit Monolith!

Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlarıyla yaşam kalitesini yükselten Geberit, son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı bir tasarıma sahip olan Geberit Monolith ile birleştiriyor.

Geberit Monolith modern banyo Haberi

Geberit Monolith modern banyo

Banyonuzu kısa sürede bambaşka bir atmosfere sokmaya hazır mısınız?  Banyolarda uzun süren tadilat işlemine gerek kalmadan, kolayca monte edilebilen Geberit Monolith, rezervuar ve lavabo sistemleri banyolarınızı kısa sürede yenileme imkânı sunuyor. 


Banyo tasarımına yeni bir anlayış getiren Geberit Monolith rezervuar ve lavabo modülleri fonksiyonellik ve modern tasarımı bir araya getiriyor. Evin en özel alanlarından biri olan banyolarda konforu hedefleyen Geberit, kısa sürede sizi yepyeni bir banyoya kavuşturacak akıllı öneriler sunuyor. 


Rahatlık, konfor, tasarım ve uzun yıllar kullanılabilecek bir banyo… Banyoda aradığınız ne olursa olsun size farklı ve yaşayan öneriler sunan Geberit, tadilata gerek kalmadan kısa sürede banyolarınızı yenilemeniz için öneriler sunuyor. 


Cam kapağın arkasına entegre edilmiş rezervuar sistemi ile estetik ve modern bir görünüm sunan Geberit Monolith, seramik rezervuarlara bir alternatif sunarak...