06 / 05 / 2024

Gebze 2015 projeleri

Gebze 2015 projeleri

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi’nin 2014-2019 Yatırımları ve Diğer Kamu Kurumlarından Talepleri” başlığı taşıyan sunumunda devam eden projelerin son durumu hakkında tek tek bilgi verdi.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gebze'ye TOKİ konutları mı geliyor?

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kentsel dönüşüm projeleri konuşuldu.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Gebze-Darıca Metro Projesi kente değer katacak!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımına yönelik dev projeleri hayata geçirmeye devanı ediyor. Bu kapsamda kent merkezinde Akçaray tramvay hattı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Gebze- Darıca Metro Projesi için kolları sıvadı.

Gebze-Darıca metrosunda çalışmalar başladı!

Gebze-Darıca Metro Projesi, 12 kilometre uzunluğunda olacak. Yasal sürecin sonunda hattın “Ön ve uygulamaya esas kesin projeleri” 450 günde tamamlanacak

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gebze Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi Nisan ayı olağan meclisi, Kent Meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği nisan meclisinde 2015 yılı başkanlık faaliyet raporu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünün değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kocaeli ili Gebze ilçesindeki gayrimenkule ilişkin 2015 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Gebze Center AVM'nin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar Projesine" ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Gebze 2015 projeleri Haberi

Gebze 2015 projeleri


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında belediyenin hazırladığı 24 proje hakkında brifing verdi.


Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında Gebze Belediyesi Sardunya Nikah Salonu’nda yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya kamu ve yerel yönetim bürokratları ile siyasi parti yöneticileri, Gebze’deki STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.


ULAŞIM VE MEYDAN PROJELERİNE ÖNCELİK


Toplantının açılış konuşmasında Gebze’nin sanayisi, üretim gücü, tarihi, kültürü, stratejik konumu ve yetişmiş insan gücü ile önem ve ağırlığının her geçen gün arttığını belirten Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yeni projelerin tamamlanmasıyla Gebze’deki değişim ve gelişimin ivme kazanacağını söyledi. Toplantıda İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan’ın yaptığı sunumun ardından Gebze Belediyesi’nin hazırladığı projeler hakkında bir brifing veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,...