29 / 07 / 2024

Gebze belediyesi kararları

Gebze belediyesi kararları

Gebze Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi. Mart ayı olağan meclis toplantısında gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Gebze ve Ataşehir'de 1 adet arazi ile 3 adet konut kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi tarafından 4 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. Peki kiralama ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Gebze'de 19 bin 530 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Pelitli Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Gebze'de yer alan parselin muhammen bedeli ne kadar? 

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Safranbolu Belediyesi'nden kiracılarına müjde! 

Safranbolu Belediyesi, Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait kiracıları sevindirecek kararlar aldı. 

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Biga Belediyesi'nden kiracılarına yüzde 50 indirim! 

Çanakkale Biga Belediyesi, 2021 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı'nda aldığı kararlar doğrultusunda kira ücretlerine yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi.

Gebze belediyesi kararları Haberi

Gebze belediyesi kararları


Gebze Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı kent meydanında bulunan meclis salonunda gerçekleştirildi.


Yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başlayan mart ayı olağan meclis toplantısında gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. İmar planı tadilatıyla ilgili imar komisyonu raporlarının oylanarak kabul edildiği mart ayı meclisinin gündem dışı dilek ve temenniler bölümünde meclis üyelerinin sorularını cevaplandıran Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de yaşayan her bir ferdin hizmetkarı olduklarını dile getirdi. Tatlıkuyu’da yapımı devam eden kapalı Pazar alanı hakkında da bilgi veren Başkan Köşker, “Pazar projemizi plan tadilatı yaparak daha kapsamlı hale getirerek büyüttük. Plan tadilatı ve hava şartları nedeniyle gecikme oldu. En kısa zamanda tamamlayarak Gebzeli hemşerilerimizin hizmetine açacağız” dedi. Otopark ve parklanma konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Köşker,...