04 / 05 / 2024

Gebze itfaiye müfreze binası nerede

Gebze itfaiye müfreze binası nerede

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

Zabıta ve itfaiye eri alımları başlıyor! 9 belediye peş peşe açıkladı! Memur olmak isteyenlere müjde! Hemen başvurun

İŞKUR, 9 belediyenin memur, zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler müjde! Hemen başvurun, işte ayrıntılar...

O ilde yaşayanlara müjde! İtfaiye eri alımı yapılacak! İşte istenilen şartlar!

İş arayan vatandaşlara duyuruldu. O ilde yaşayanlar itfaiye eri alımına başvuruda bulunabilir. İşte detaylar!

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze itfaiye müfreze binası nerede Haberi

Gebze itfaiye müfreze binası nerede

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu binalardan birini de Gebze'de inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, günün şartlarına uygun olarak inşa edilen modern müfreze binası, her an olaylara müdahale için hazır biçimde bulunan itfaiyecileri barındıracak. Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı olacak olan yeni bina, bulunduğu çevredeki olaylara ilk müdahalenin üssü de olacak. Binanın inşaat çalışmaları hummalı şekilde sürerken yapının dış cephesinde kaba sıvası biten kısımların mantolama imalatları da tamamlandı.

DIŞ CEPHE KABA SIVASI TAMAMLANDI

Gebze İtfaiye Grup Amirliği Beylikbağı Müfreze Binası tamamlandığında hızla olaylara müdahale edebilecek biçimde dizayn ediliyor. Dış cephe kaba sıvası tamamlanan binanın 2’nci bodrum katında su depolarının montajına da başlandı. Bina genelinde alçı sıva imalatlarına süren ekipler, tüm...