06 / 05 / 2024

Gebze İtfaiye Müfrezesi inşaatı

Gebze İtfaiye Müfrezesi inşaatı

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Emlak Katılım, 24. şubesini Gebze’de açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Emlak Katılım bu kapsamda 24. şubesini Gebze’de hizmete açtı.  

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020? 

TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları açıklandı mı 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Gebze kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Gebze kura çekimi sonuçları 2020...

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Gebze Emlak Konutları  3. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gebze İtfaiye Müfrezesi inşaatı Haberi

Gebze İtfaiye Müfrezesi inşaatı

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu binalardan birini de Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi’ne inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, günün şartlarına göre dizayn edilen bu müfreze binası, her an olaylara müdahale için hazır bulunan itfaiyecileri barındıracak. Gebze İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı olacak olan yeni bina, bulunduğu çevredeki olaylara ilk müdahalenin de üssü olacak. Yapının inşaat çalışmaları son sürat sürerken yeni müfreze binası katlarının kaba inşaatı tamamlandı.

 

MÜFREZE BİNASI 4 KATLI OLACAK


Bodrum katları, zemin ve bir kat şeklinde Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde yapılan yeni müfreze binasının yapım çalışmaları devam ediyor. Toplam 2500 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapının 693 metrekarelik 2’nci bodrum katında su deposu ve diğer mekanik odalar yer alacak. 1250...