06 / 05 / 2024

Gebze Kirazpınar projesi

Gebze Kirazpınar projesi

Kent Konut’un Gebze Kirazpınar Konutları projesinde daire sahiplerine ön teslimatlar 1 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Blok teslim tarihleri ve saatleri ayrıntılı şekilde www.kentkonut.com.tr adresinde yayınlanıyor.

Yiğitpark Çınar'da 3+1'ler 4 milyon 500 bin TL'ye! Yeni proje! 

Yiğitpark Çınar projesi, Eskişehir'de yükseliyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Peki Yiğitpark Çınar projesinde yer alan konutların büyüklükleri ne kadar? Taksitli ödeme seçeneği var mı? 

TOKİ Diyarbakır projesi için düğmeye bastı! O ilçeye yeni ve ucuz konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 71 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesi için yüzde 100 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede hak sahipleriyle yüzde 100 uzlaşı sağlandı

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi başlıyor!

2009 yılından beri kentsel dönüşüm bekleyen Gürpınar sakinlerinin beklediği haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Gürpınar dönüşüm projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kütahya'da 12.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kütahya Belediyesi, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Siner ve Kirazpınar mahallelerinde yer alan 4 arsayı 12 milyon 573 bin 550 TL'ye satıyor...

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Gebze Kirazpınar TOKİ ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

Gebze Kirazpınar projesi Haberi

Gebze Kirazpınar projesi

Kocaeli BüyükşehirBelediyesi'nin iştiraklerinden Kent Konutun Gebze Kirazpınar Konutları projesinde daire sahiplerine ön teslimatlar 1 Eylül Pazartesi günü başladı. Ön teslimatta evlerini dikkatle inceleyen daire sakinleri, Kent Konut yetkililerine memnuniyetlerini dile getirdi. Blok blok teslim tarihleri ve saatleri ise ayrıntılı şekilde www.kentkonut.com.tr adresinde yayınlanıyor. 


Dairelerini ön teslimatta dikkatle inceleyen aileler, ufak tefek aksaklıkları ilgili kişilere bildiriyor. Yetkili kişiler aksaklıkları giderdikten sonra aileyi evlerini görmek için tekrar davet ediyor ve anahtar tesliminden önce evlerde hiçbir eksiklik veya aksaklığın olmasına izin verilmiyor.



Yeni...