15 / 05 / 2024

Gebze kızılay Belediyesi

Gebze kızılay Belediyesi

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

İzmit Belediyesi'nden Kızılay İş Merkezi açıklaması!

İzmit Belediyesi tarafından tahliyesi gerçekleştirilen Kızılay İş Merkezi binasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

AKM-Kızılay Metro Hattı'nda son durum!

5 Aralık 2020'de tamamlanacak olan AKM-Kızılay Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devralındı...

Ankara Kızılay'ın kaldırımları yenileniyor!

Başkent'te kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, Kızılay’da da merkezi caddelerde kaldırımlara bazalt taşlar döşüyor.

Türk Kızılayı'ndan Gazze'ye ilk yardım istasyonu!

Gazze'nin İsrail sınırındaki El-Karara kasabasında, Türk Kızılayı'nın finansmanı ve Karara Belediyesi ile Filistin Kızılayı'nın işbirliğiyle ilk yardım istasyonu açıldı.

Gebze kızılay Belediyesi Haberi

Gebze kızılay Belediyesi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan, Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tükkan, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tükkan, ''Kocaeli'nin Gebze İlçesi Sultan Orhan Mahallesi'nde yer alan Kızılay Merkezi'nin binası atıl olarak durmaktadır. Kızalay'ın kendi mülkiyetinde yer alan hizmet binası varken başka bir binada kiracı olarak bulunduğu bilinmektedir'' diye konuştu.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan'ın soruları:
1- Gebze İlçesi Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan kendi hizmet binası varken Kızılay, hangi gerekçe ile başka bir binada kiracı olarak yer almaktadır?
2- Kızılay'ın adı geçen kendi binası ile kiracı olduğu bina arasında nasıl bir hizmet ve altyapı farklılıkları vardır?
3- Kızılay'ın Gebze'de kiracı olduğu...