03 / 05 / 2024

Gebze sporcu tesisi

Gebze sporcu tesisi

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Diyarbakır'daki sporcu ve spor tesisi sayıları mecliste!

Diyarbakır ilindeki sporcu ve spor tesisi sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin blokları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ni de tamamlıyor....

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/1 Parsel Eğitim Tesisi'nin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesisi yatırımına hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona gelindi.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor.

Gebze sporcu tesisi Haberi

Gebze sporcu tesisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi kazandırıyor. Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nin (SEKASEM) ardından Gebze’deki proje ikinci eğitim merkezi olarak inşa edilecek.

Milliyet'te yer alan habere göre yapı, Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak kente hizmet verecek. Yapımına hızla devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) bazı bloklarında çatı işleri devam ederken, bazı bloklarda elektrik ve mekanik borulama işlerine başlandı.

Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde yapılan tesis toplam 15 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip yapının D Blok temel betonu döküldü. C Blok üst zemin kat tabliyesi betonu dökülürken elektrik ve mekanik borulama işlemleri de sürüyor.  Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta...