03 / 05 / 2024

Gebze Sulh Ceza hakimliği

Gebze Sulh Ceza hakimliği

Kadıköy- Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projeye üretim yaptıktan sonra piyasaya 70 milyon liralık borç bırakarak ortadan kaybolan İron Demir’in mağdurları arasında Gübretaş Genel Müdürü Şükrü Kutlu’ da bulunuyor.

İzmir'de kiraladığı konutun sahibini bıçakla öldüren zanlı tutuklandı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde kirada oturduğu konutun sahibini bıçakla öldürülen zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı...

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle dolandırıcılık!

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle birçok vatandaşı dolandırdığı iddia edilen kişi nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.

Ömer Faruk Kavurmacı 10 Mayıs 2017'de tahliye edilmiş!

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin 10 Mayıs 2017 tarihinde Ömer Faruk Kavurmacı’yı tahliye ettiği ortaya çıktı. Savcı Ercan Devrim her iki dosyada da ‘serbest bırakma’ kararına itiraz etmiş.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Koza Altın İşletmeleri'nin mal varlıklarına el konuldu!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Hamdi Akın İpek, Cafer Tekin İpek, Melek İpek, Pelin Zenginer, Ali Serdar Hasırcıoğlu ve Şaban Aksöyek'in üzerinde kayıtlı bulunan her türlü mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verildi.

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Prizma İnşaat, TMSF'ye devredildi!

Tokat'ta FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan soruşturma kapsamında, Tokat Sulh Ceza Hakimliği tarafından Ceza Muhakemesi Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince 7’si eğitim şirketi, 4’ü ise ticari şirket olmak üzere toplam 11 şirkete kayyum atandı.

Tozlu'ya kayyum atandı!

Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında Tozlu AŞ'nin de bulunduğu 3 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi

İzmir'deki Garip Ada artık devletin!

Bir dönem inşaat sektörünün devleri arasında sayılan Fİ Yapı da TMSF bünyesine geçti. Fİ Yapı’ya ait varlıklar arasında ise önemli bir gayrimenkul bulunuyor. Garip Ada da, sulh ceza hakimliğinin kararı ile devlete geçmiş oldu.

Fi Yapı'ya kayyum atandı!

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Gebze Sulh Ceza hakimliği Haberi

Gebze Sulh Ceza hakimliği

Haklarında yakalama kararı çıkarılan Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlerin mallarına da haciz kararı çıkarıldı. Gübretaş’ın Genel Müdürü Kutlu da 1 milyon 225 bin liralık alacağı için haciz koydurttu. Geçtiğimiz yıl haziran sonu itibariyle uygulamaya giren haciz kararında borçlu olarak da, İron Demir’in sahibi Cengiz Yıldırım gösterildi. 


Bu gelişmeden birkaç ay sonra ise piyasaya yüklü bir borç bıraktığı belirtilen İron Demir’in sahibi Yıldırım kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 


Savcılığın talebi sonrası, Gebze Sulh Ceza hakimliği, iki kardeş hakkında ‘soruşturmadan kaçtıkları’ gerekçesiyle 10 Kasım’da yakalama kararı verdi. 


Kadıköy-Kartal Metrosu başta olmak üzere bir dizi büyük projede yer aldıklarını belirten İron Demir’in sahipleri Cengiz ve Engin Yıldırım kardeşlere bir süreden beri ulaşılamıyor. Şirket sahiplerine ulaşılamaması ile birlikte piyasaya verdikleri çekler karşılıksız çıktı; işyerleri boşaltıldı.


Çok sayıda...