15 / 05 / 2024

Gebze Yalova arası

Gebze Yalova arası

Yalova, Mart 2016’da hizmete açılacak Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor.

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Gebze-Halkalı arası 115 dakikaya düştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Gebze-Halkalı Banliyö Projesi, İstanbul için sadece bir banliyö demir yolu hattı değil bu hat İstanbul’un tüm raylı sistemlerini birleştiren ana omurgadır'' diye konuştu. 

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

BTS: Gebze-Halkalı hattı açılışa hazır değil!

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), 31 Mart'taki yerel seçimden önce hizmete girmesi planlan Gebze ile Halkalı arasındaki yeni banliyö hattının henüz açılmaya uygun olmadığını belirtti.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

Gebze Yalova arası Haberi

Gebze Yalova arası

Gebze-Yalova arası 6 dakikaya inecek


Altın emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Yalova’ya özellikle Arap yatırımcıların büyük ilgisini olduğunu belirterek bu talep artışının nedenlerini şöyle sıralıyor: “Öncelikle Mart 2016’da hizmete açılacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, Gebze Dilovası ile Yalova arasını 6 dakikaya indirecek. Böylelikle karayolunu tercih edenler çok kısa bir sürede bu köprü yoluyla Yalova’ya ulaşabilecek. Devamında da İzmir – Yalova arası 3,5 saate inecek. Deniz yolu ulaşımında da ek noktalar hizmete girecek. Yenikapı, Eskihisar ve Pendik’ten sürekli gerçekleştirilen arabalı vapur ve hızlı feribot seferlerine Avcılar’dan gerçekleştirilecek yeni seferler eklenecek. Dolayısıyla Yalova önümüzdeki ilkbahar döneminden itibaren İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı halini alacaktır.”


Bakir alanların bol miktarda bulunduğu Yalova’nın termal turizmine de elverişli olduğuna dikkat çeken Altın Emlak Genel Müdürü Hakan...