02 / 05 / 2024

gece kondu sorunları

gece kondu sorunları

Başkentte Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltarak o bölgede trafiği rahatlatan 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında bulvarın tam ortasında kalan gecekondu, bir kez daha mahkemelik oldu.

Denizli'de photoshoplu fotoğrafla imar barışı başvurusu yaptılar!

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı açıklamada kentte imar barışından yararlanmak isteyen bazı art niyetli kişilerin arazilerinin üzerine photoshop ile gece kondu tarzı evler yaptığı ve imar barışına başvurduğu, bu yolla da imar izni almaya çalıştığını belirtti.

Ayşe Doğan'dan Romanlara TOKİ müjdesi!

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, “Gece kondu önleme planı kapsamında hazineye ait yerler belediyelere devredilerek Roman vatandaşlara TOKİ tarafından konut yapılacak” dedi.

Tuğrul Türkeş: Tapulu araziye gecekondu yapılamaz!

Türkeş, "Tapulu araziye gece kondu yapılamaz. Arsanın mülkiyeti meselesi ayrı bir şeydir onun üstüne gecekondu kurup hukuku dikkate almadan 'ben seni buradan sürerim çıkarırım' demek ayrı bir şeydir." dedi.

Sky Tower Devri Tatil ile 7 gece 8 gün tatil!

Sky Tower Hotel Devri Tatil projesi ile tatil severlere istenilen dönemlerde tatil imkanı sağlıyor. Düzce Akçakoca'da hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil fırsatı sunuluyor.

Kuşadası'nda turizm sektörünün sorunları konuşuldu!

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, turizm sektörünün istihdam sorunlarını tartışmak üzere KODER üyeleri ile 17 Şubat'ta Sealight Resort Hotel'de bir araya geldi.

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

Maltepe'de kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunları konuşuldu!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle toplantıları kapsamında Küçükyalılılarla Muhsine Zeynep Ortaokulu’nda buluştu, altyapı, esnafların sorunları, kaldırım işgalleri, kentsel dönüşüm park ve bahçe sorunlarını konuştu

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkıyor!

Meram'da merkezden başlayarak Karaman Yolu, Antalya Yolu ve Selbasan Çayı arasındaki bölgede imar planları revize edildi. Konya Meram'da imar sorunlarını çözecek planlar askıya çıkarılacak...

Mersin'de inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

İNŞAAT sektöründe yaşanan sorunlar, sektör temsilcilerinin katılımıyla masaya yatırıldı. Toplantı Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ' nda gerçekleştirildi.

MTSO toplantısında inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlar, sektör temsilcilerinin katılımıyla masaya yatırıldı. Mersin ’de yapılacak yatırımlarda yerel yönetimlerin bürokratik engellerine takıldıklarını dile getirdiler.

Elektrik gece tarifesi nasıl yapılır?

Elektronik sayaç ile elektrik faturaları, üç zamanlı tarifeye göre hesaplanıyor. Gece, elektrik daha ucuz oluyor. Peki, elektrik gece tarifesi saat kaçta başlıyor? Elektrik gece tarifesi nasıl yapılır?

Elektrik gece daha mı ucuz?

Elektrik tüketimi, mekanik sayaçlarda tek tarife üzerinden, elektronik sayaçlarda ise 3 tarife üzerinden fiyatlandırılıyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde elektrik gece daha mı ucuz olur?

gece kondu sorunları Haberi

gece kondu sorunları

Anadolu Bulvarı'nın Eskişehir yolu ile kesiştiği noktadan başlayarak ODTÜ yanından, 100. Yıl Mahallesi içinden geçerek Konya Yolu'nu köprülü kavşakla üstten aşıp Öveçler'e kadar duraksamadan 4 kilometre boyunca seyreden araçlar, burada 1071 Malazgirt Bulvarı'nın tam ortasında önlerini bir duvarla kesen gecekondu nedeniyle ara sokaklara dağılarak veya tek araçlık geçiş noktasından geçmeye çalışarak büyük sıkıntı yaşıyorlar. 


7 yıldır çözülemiyor 

Gecekondu kaldırılabilmiş olsaydı Anadolu Bulvarı'ndan, Eskişehir Yolu istikametinden gelen araçlar hızlı ve sorunsuz bir şekilde, alt ve üst geçitlerden Dikmen'e geçip oradan da Dikmen Vadisi üzerinde yapılan yeni çelik köprüden Çankaya Yıldız ve Turan Güneş Bulvarı'na ulaşabilecekti. İşte 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kesiminde yolun tam ortasında kalan gecekondu sorunu, tüm uzlaşma arayışlarına ve hukuksal mücadeleye rağmen tam 7 yıldır çözülemedi. 


Bilirkişi 'Bu yol gerekli' diyor

Gecekondu...