29 / 04 / 2024

geçici elektrik aboneliği

geçici elektrik aboneliği

Yapı ruhsatiyesi veya yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüm ve yenileme uygulamalarına muvafakat verilmesi koşuluyla geçici olarak elektrik, su ve doğal gaz bağlantısı ve aboneliği yapılacak.

Kaçak yapıya elektrik aboneliği!

2008 yılında yürürlüğe giren 5784 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna göre, kaçak yapıya elektrik aboneliği yapılabiliyor. İşte kanun esasları...

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Hatay'da 2 bin 509 depremzede esnaf geçici iş yerlerine kavuştu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 2 bin 509 esnafa devlet desteğiyle inşa edilen geçici iş yerleri teslim edildi.

Bakan açıkladı; 26 bin 982 geçici işçi kadroya alınıyor!

Türkiye'de 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı. Bu, Türkiye'deki geçici işçilerin istihdam koşullarında önemli bir değişiklik olabilir. İşte detaylar...

Binlerce geçici işçi için beklenen açıklamalar peş peşe geldi! İşte son durum!

Geçici işçiye kadro düzenlemesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilirken heyecanla beklenen düzenlemenin yürürlüğe girmesinden sonra geçici işçilere kadrolu işçi statüsünde çalışacak ve sosyal haklarında iyileştirmeler sağlanacak. Konuya ilişkin yetkili isimden beklenen açıklama geldi.

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminat fırsatını kaçırmayın!

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminatlarla tarlaları işleterek kazanın!

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

Geçici işçilere kadro son dakika 2023! 300 bin geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Geçici işçilere kadroda son dakika! 300 bin geçici işçiye kadro müjdesi verildi. İşte detaylar!

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

geçici elektrik aboneliği Haberi

geçici elektrik aboneliği

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda "torba kanun" tasarısının 7 maddesi daha kabul edildi.


Kabul edilen maddelere göre, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca riskli alan, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı, yenileme alanı olarak belirlenen alanlarda bulunan yapılardan, yapı ruhsatiyesi veya yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüm ve yenileme uygulamalarına muvafakat verilmesi koşuluyla geçici olarak elektrik, su ve doğal gaz bağlantısı ve aboneliği yapılacak. Ancak bu, herhangi bir kazanılmış hak teşkil etmeyecek. Geçici abonelik süresi 5 yılı geçemeyecek.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca belirlenen sosyal yardımlardan yararlanan kişileri istihdam eden işverenlere sigorta primi desteği verilecek.


Türkiye İş Kurumuna kayıtlı işsizler arasında olması kaydıyla; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulu tarafından belirlenen nakdi düzenli sosyal yardım alanların özel sektörde işe girmeleri...