03 / 05 / 2024

gedevet yaylası nerede

gedevet yaylası nerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Antalya'daki Gedevet Yaylası asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Pokut Yaylası evleri, doğa tutkunlarına poz veriyor!

Fotoğrafçıların gözdesi 2170 rakımlı Pokut Yaylası. Çam ormanlarıyla çevrili 250 yıllık ahşap evlerin arasında doğa tutkunları tarihi resmediyor.

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Akçatekir Yaylası'nda ikamet ve ödenek sorunu!

Çukurova bölgesinde bunaltıcı sıcak ve nemli havalardan kurtulmak isteyenlerin uğrak yeri olan ve yaz aylarında nüfusu 100 kat artan Akçatekir Yaylası, ikamet ve ödenek sorunu yaşıyor.

Osmaniye'nin Ürün Yaylası'nda orman yangını çıktı!

Osmaniye'de merkeze bağlı Ürün Yaylası Dombullu mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

gedevet yaylası nerede Haberi

gedevet yaylası nerede

Ekipler, Alanya'ya 25 kilometre mesafede Toroslar'ın zirvesinde bulunan Gedevet Yaylası'nın Deretürbelinas mevkiinde yerleşim yeri içinde bulunan oldukça bozuk durumdaki 2 kilometrelik bölümü satıh asfaltla kapladı. 


Sabah...