27 / 04 / 2024

Gediz Belediyesi TOKİ 4. Etap

Gediz Belediyesi TOKİ 4. Etap

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu açıklamasında "4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için TOKİ'ye müracaat yapılmıştır." dedi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kurası 18 Ekim'de!

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde teslimler devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde üretilen konutların teslimi için çalışmaları sürdürüyor.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Gediz Belediyesi TOKİ 4. Etap Haberi

Gediz Belediyesi TOKİ 4. Etap

Gediz'de konut hamlesine bir yenisini daha eklediklerini belirten Başkan Saraoğlu açıklamasında "İlçemiz Salur Mahallesinde mülkiyeti belediyemize ait parsellerde Meclis Kararı ile toplu konut alanı olarak imar plan tadilatı yapılmıştır. İmar plan tadilatı ile toplu konut alanına çevrilen alanda yapılması planlanan 4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) müracaat yapılmıştır. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacaktır. Birçok vatandaşımızı ev sahibi yapan toplu konut projeleri ile büyük bir konut hamlesi gerçekleştiren ilçemiz, 4. Etap ile bu hamlesini daha da genişletecekti" ifadelerini kullandı. 


Bizim...