17 / 05 / 2024

Gediz Nehri ne zaman temizlenecek

Gediz Nehri ne zaman temizlenecek

Ege Bölgesinin önemli su kaynaklarından bin olan Gediz Nehri'ndeki kirlilikle mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) Gediz'i kirletenlere karşı savaş açtı.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

Gediz Nehri'nde 400 bin dekar arazide taşkın önlemi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Gediz nehrinde başlattığı ıslah çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Edirne Tunca Nehri'ne 4 köprü inşa edilecek!

DSİ 11. Bölge Müdürlüğüfnce Tunca Nehri üzerine toplam 4 adet büyük köprü yapılacak, 3 adedinin yı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor...

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

Asi Nehri'ne 4. köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine hizmet götürmek için yaz kış demeden gecesini gündüze katarak hizmet yapan Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Yeni sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gediz Nehri sorunu mecliste!

Gediz Nehri sorunu meclise taşındı. Gediz Nehri'nin kirlenmesinin sebeplerinin araştırılarak Gediz Nehri'nin kirlilikten kurtarılması amacıyla 21 milletvekili Meclis araştırması açılmasını talep etti..

Kanal Edirne Projesi'nde çalışmalar ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanal Edirne Projesi'ne ilişkin "Baypas kanalıyla Meriç Nehri'ni taşkınlara karşı rahatlatmış olacağız" dedi.

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Gediz Nehri ne zaman temizlenecek Haberi

Gediz Nehri ne zaman temizlenecek


Ege Bölgesinin önemli su kaynaklarından bin olan Gediz Nehri'ndeki kirlilikle mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) Gediz'i kirletenlere karşı savaş açtı. Vakıf aym zamanda Manisa genelinde yapılması planlanan 30'a yakın arıtma tesisinden vazgeçilip tek bir arıtma tesisiyle Gediz'in kurtanlabileceğini belirten bir projeyi MASKI Genel Müdürlüğüne sundu. Yapılan basm açıklamasına GEMA Vakfı Başkam Şener Kilimcigöldelioğlu'nun yanı sıra GEMA Vakfı Başkan Yardımcısı Fatma Gökçe Taşdelen, Manisa Barosu Çevre Komisyonu Avukatı Hasan Namak, GEMA Vakfı Hukuk Komisyonu Başkam Av. Gülgün Sümer ve GEMA Vakfı Başkan Yardımcısı Galip Turanlı da katıldı



İstanbul...