14 / 05 / 2024

Gedizkent evleri temeli ne zamana atılacak

Gedizkent evleri temeli ne zamana atılacak

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop'un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı'na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 1. Etap projesinde teslimler başladı.  Temeli 25 Mayıs 2021 tarihinde atılan KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde 664 konut ve 14 dükkan olmak üzere toplam 678 bağımsız birim yer alıyor.

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Meram Aksinne Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifinin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı. 

Meram Aymanas Evleri'nin temeli atıldı!

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin ve bölgeye yapılacak caminin temelleri gerçekleştirilen törenle atıldı. 

Aymanas Evleri'nin temeli atılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifinde 25 Temmuz çarşamba günü saat 10.30 da temel atma töreni yapılacak. 

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

Gedizkent evleri temeli ne zamana atılacak Haberi

Gedizkent evleri temeli ne zamana atılacak

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop'un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı'na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü. 17 Mayıs Cumartesi günü görkemli bir törenle temeli atılacak Gedizkent 2'de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı çünkü Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı" dedi. 

Gedizkent 2 Evleri ile Menemen'e eşsiz bir yaşam alanı daha kazandıracaklarını vurgulayan Aslan, " Bugünün yatırımı, yarının kazancı dedik. Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızı, özellikle de bugüne kadar hiç evi olmamış olan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettik. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi" olan Tepe Sosyal...