17 / 05 / 2024

Gedizler İnşaat Evre Gedizler iletişim bilgileri

Gedizler İnşaat Evre Gedizler iletişim bilgileri

Gedizler İnşaat Evre Gedizler projesinde yer alan daireler için 3 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Bunlardan biri de faiz uygulanmadan 36 ay boyunca taksitlendirme seçeneği... Fiyatlar ise 147 bin TL'den başlıyor

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Avrupa'nın ilk çevre dostu Cambridge Camisi İngiltere'de açıldı!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından finanse edilen Avrupa'nın ilk çevre dostu camisinin İngiltere'de açılışı yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Demir fiyatları düşmezse şantiyeler durur!

Demir ve yassı çelik ürün fiyatlarına gelen zamlarla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin demir ve yassı çelik ürün fiyatlarındaki zamların sektör temsilcilerini zorladığını söyledi...

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Özçevre Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özçevre Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Songül Özbakır tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat Sektöründe Uzun Ömürlü Ortaklık Kültürü paneli düzenlendi!

MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu tarafından "İnşaat Sektöründe Uzun Ömürlü Ortaklık Kültürü' paneli düzenlendi. Panelin moderatörlüğünü MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Başkanı Raha Yeltekin yaptı.

Genç İnşaat Manisa'da çevre dostu konutlar inşa ediyor!

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerini sürdürüyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğmiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık." açıklamasında bulunuyor.

Akfen İnşaat basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Basın toplantısı 16 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

MÜSİAD Antalya'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından her hafta gerçekleştirilen sektör kurulu toplantılarında bu hafta; İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Kentsel Dönüşüm konulu toplantıda bir araya geldi.

Gedizler İnşaat Evre Gedizler iletişim bilgileri Haberi

Gedizler İnşaat Evre Gedizler iletişim bilgileri

Evre Gedizler projesi Gedizler İnşaat tarafından 443 konut ile yükseliyor. 4 bloktan meydana gelen Gedizler İnşaat Evre Gedizler projesinde daireler 14 farklı seçenekte tasarlandı. 


Sancaktepe'de inşa edilen Gedizler İnşaat Evre Gedizler projesindeki dairelerin fiyatları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 198 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gedizler İnşaat Evre Gedizler projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gedizler İnşaat Evre Gedizler teslimleri 2015 yılının Ekim ayında yapılacak. Gedizler İnşaat Evre Gedizler daire fiyatları 147 bin TL'den başlıyor. 



Gedizler İnşaat Evre Gedizler fiyat listesi!

46 metrekare alana sahip Stüdyo dairelerin fiyatları 147 bin TL'den, 

59-66-67 metrekare alana sahip 1+1 dairelerin fiyatları 207 bin TL'den, 

99-120 metrekare alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 337 bin...