24 / 07 / 2024

Gedore el ürünleri

Gedore el ürünleri

Gedore’nin her türlü patlayıcı ve yanıcı gaz, sıvı ve katı maddeler içeren ortamlarda güvenliği sağlayan kıvılcım çıkartmaz ürünleri, ATEX direktifleri kapsamında, bronz, bakır-berilyum ve diğer kıvılcım çıkartmaz elementlerden alaşım yapılarak üretiliyor

BİM'de yarın birçok üründe indirim var! 25 Haziran 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı...

BİM aktüel indirimli ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM 25 Haziran 2024 kataloğunda bu hafta çeşitli gıda ürünleri yer alıyor. BİM'de yarın birbirinden farklı ürünler raflarda yerini alacak.

BİM 25 Haziran Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Salı günü BİM'e ne geliyor? Fırsat ürünleri kaçırmayın! 

BİM'de bu hafta 25 Haziran ile 2 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Haziran ayının son haftanın önerileri kataloğu yayınlandı. Peki Salı günü BİM'e ne geliyor? Fırsat ürünleri kaçırmayın.

BİM 18 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bayrama özel indirimler var...

BİM 18 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bayram yaklaşırken BİM'de birçok üründe indirim fırsatı var. Bu salı BİM'de gıda ürünleri indirimli olarak raflarda yerini alacak.

ŞOK Market 25 Mayıs 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu cumartesi ŞOK'ta bebek ürünleri, oyuncakta indirim var...

ŞOK 25 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi, seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta Kadın atletten, erkek pijama takımına, pilden, ıslak havluya kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

24 Mayıs BİM aktüel ürünleri! Perşembe günü BİM'e ne gelecek? Perşembe BİM'de neler var?

24 Mayıs BİM aktüel ürünleri belli oldu. Perşembe günü BİM'e elektronik eşyalardan giyeceğe indirimli ürünler geliyor. Peki Perşembe günü BİM'e ne gelecek? Perşembe BİM'de neler var? BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM 21 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! Salı günü BİM'e ne gelecek? BİM'deki fırsat ürünleri kaçırmayın!

BİM 21 Mayıs ile 28 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. BİM'e salı günü ne gelecek? BİM'de haftaya neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

ŞOK 27 Nisan 2024 cumartesi aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim fırsatlar...

ŞOK market 27 Nisan cumartesi kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaşto. ŞOK'ta bu cumartesi aktüel ürünlerde indirim var. Mandella Hooka Rattan Oturma Grubu 10.499 TL, Mandella Elit Rattan Maya 4 Kişilik 3.899 TL, Slazenger Düşük Kol Modal Kumaş Kadın T-Shirt 2

BİM 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili birçok üründe indirimler var!

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünleri fiyat listesini internet sayfasında paylaştı. BİM'de 30 Nisan'da seçili onlarca gıda ürününde indirimler sileri bekliyor.

BİM'de 500 gram terayağı 185 TL, 1,5 kg tost peyniri 259 TL, 5 kg yoğurt 139 TL! 9 Nisan 2024 BİM aktüel ürünler 

BİM'de 9 Nisan ile 16 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak haftanın önerileri kataloğu belli oldu. BİM'de bu hafta Salı gününden itibaren geçerli olacak kampanyada yer alacak aktüel ürünler araştırılıyor. İşte 9 Nisan 2024 Salı gününden itibaren BİM'de satışa sunulacak fırsat ürünleri...

ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! ŞOK'ta birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK Market 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK markette bu hafta temizlik ürünlerinden, gıdaya birçok seçili üründe indirim fırsatı var. ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu ürünleri.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM market 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında yayımladı. BİM'de 12 Mart'ta, deterjandan, gıdaya birçok seçili üründe fırsatlar sizleri bekliyor! İşte 12 Mart 2024 ürünleri.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Gedore el ürünleri Haberi

Gedore el ürünleri

Gedore’den her türlü patlayıcı ve yanıcı gaz, sıvı ve katı maddeler içeren ortamlarda güvenliği sağlayan kıvılcım çıkartmaz el aletleri Dünya ve Türkiye genelinde, ürün kalitesiyle inovasyon ve tasarım ödüllerine layık görülen el aletleri sektörünün lider kuruluşu Gedore, doğalgaz dolum tesislerinde, elektrik üretim santrallerinde, yanıcı ve patlayıcı madde üretimi yapan tesislerde, denizcilik sektöründe, madenlerde ve yanıcı, patlayıcı madde üretimi yapan tüm tesislerde kullanılmak üzere kıvılcım çıkartmaz el aletlerini pazara sunuyor.


Gedore’nin kıvılcım çıkartmaz ürünleri, ATEX direktifleri kapsamında, bronz, bakır-berilyum ve diğer kıvılcım çıkartmaz elementlerden alaşım yapılarak üretiliyor. Dökme olarak imal edilen bu el aletlerinin kıvılcım çıkartmaz özelliğini güçlendirmek için dövme yapılmıyor. Kıvılcım çıkartmaz el aletleri ayrıca paslanmaya, tuzlu suya karşı da çok dayanıklı.


Gedore Türkiye Pazarlama ve Ürün Müdürü Ömer Şimşek:  “Soma’da...