02 / 05 / 2024

geleceğin mesleği turizm

geleceğin mesleği turizm

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu ile birlikte düzenlediği, "Gelecek Turizmde" konulu toplantıda, 2014 sezonu değerlendirildi, 2015 beklentileri tartışıldı. Ayrıca bankanın turizm sektörü için hazırladığı ürünler anlatıldı.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

Geleceğin otomobili Hyundai IONIQ 5 nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai'nin geleceğin otomobilini yaratmak için ortaya çıkardığı IONIQ 5’in nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai IONIQ 5 özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Geleceğin binaları için yeni yapım teknikleri geliştirilmeli!

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda bina inşaatlarında yapım tekniklerinin önemi tartışıldı.

IMF Başkanı Georgieva: Geleceğin pek çok işi 'yeşil ekonomi'de!

IMF Başkanı Georgieva, küresel ekonominin büyük dönüşüm geçirdiğini dile getirerek iş açısından zengin bir ekonomik toparlanma ile iklim değişikliğiyle mücadelenin birbirini desteklediğini, geleceğin pek çok işinin 'yeşil ekonomi'de olduğunu ifade etti.

Semtlerin de mesleği olmalı!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, nasıl kişilerin bir mesleği varsa semtlerinde bir mesleği, ihtisas alanı olması gerektiğini söyledi...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

geleceğin mesleği turizm Haberi

geleceğin mesleği turizm

Akbank, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) katkısıyla, turizmcilerle bir araya geldi. Sektör ihtiyaçlarının, sektör temsilcileriyle birlikte belirlenip, çözümlenmesi amacıyla düzenlenen toplantı, Marmaris'te gerçekleştirildi. "Gelecek Turizmde" adlı toplantıda, 2014 sezonu değerlendirildi, 2015 sezonuna ilişkin beklenti, hedef ve öngörüler konuşuldu. 


Geleceğin sektörü 

Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, önümüzdeki dönemde turizmin Türkiye için çok daha önemli olacağını belirtti. Turizm sektörünün uzun süredir bu durumun bilinciyle hareket ettiğini ve yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Oğuz, "Biz de sektörün desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Konaklama başta olmak üzere acente, mağaza, restoran gibi turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik Turizm Destek Paketi'ni yeniden şekillendirdik" dedi. Oğuz, banka olarak turizmcilere "Sezon Ödemeli Turizm Kredisi", "Dövizli POS", "Ak Otel...