28 / 04 / 2024

gelecek sene altın fiyatları ne olacak

gelecek sene altın fiyatları ne olacak

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağı ile ilgili bombayı patlattı. Uzman, altın için korkunç rakam vererek, o tarihi işaret etti...

Altın talebi 2023'te rekor seviyelere kadar ulaştı...

Dünya Altın Konseyi (WGC), küresel altın talebinin geçen sene yüzde 3 oranında artış ile 4 bin 898 tonu aşarak rekor seviyeye kadar ulaştığı kaydedildi. 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Dibe vuran altın için sır perdesi aralanıyor! İslam Memiş düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş beklenirken sürpriz düşüş piyasalarda bomba etkisi yarattı. Yatırımcılar hem altının neden düştüğünü araştırırken, hem de yükselip yükselemeyeceğini merak ediyor. İslam Memiş altında düşüş sonrası gelecek yeni fiyatları peş peşe açıkladı...

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın gelecek sene bu kadar olacak! Gram altında 2024 fırtınası geliyor! 8 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2024'te hareketli bir dönem öngörüyor. Bugünkü tarihte, 8 Ağustos 2023'te, altın fiyatlarına ilişkin durumu değerlendirebiliriz.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! İslam Memiş saat verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları için yeni tahminlerde bulundu. Saat vererek uyaran Memiş, 40 yılda gelecek fırsatı paylaştı. Memiş, gram altında yeni rekorların geleceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Geleceği gören uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini: Parlak bir gelecek öngörülüyor!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, önemli tahminlerde bulunarak altın, gümüş ve dolar hakkında dikkat çekti. Başaran'ın doğru tahminleriyle ünlenmesi, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. 

10 sene önce asgari ücretle 10 gram altın alınabiliyordu, bakın şimdi ne kadar alınabiliyor!

Türkiye'de ekonomik gelişmelerle birlikte asgari ücretin altın karşısındaki alım gücü merak konusu oldu. Son asgari ücret zammının ardından, asgari ücretli vatandaşların altın alım gücü hakkında karşılaştırmalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

gelecek sene altın fiyatları ne olacak Haberi

gelecek sene altın fiyatları ne olacak

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, altın fiyatlarının ne olacağına dair açıklamalar yaptı. Uzman isim durdu durdu sonunda bombayı patlattı. Altın için korkunç rakamı açıklayarak o tarihi işaret etti.

Jake Klein'e göre altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte o korkunç rakamlar...

KORKUNÇ RAKAMI AÇIKLADI

Avustralya merkezli altın madenciliği şirketi Evolution Mining'in Yönetim Kurulu Başkanı Jake Klein, enflasyon oranlarının yükselişine devam etmesi halinde altının ons fiyatının gelecek yıl 2 bin doların üstüne çıkacabileceğini belirtti.

Klein'e göre altına olan desteğin artacağı ve altın fiyatlarının yükselecek ve ons altın 2000 doları...