28 / 04 / 2024

gelecek yapı konut projeleri

gelecek yapı konut projeleri

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşti. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız, konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu söyledi.

Gelecek Yapı Referans Tuzla'da 139 bin liraya 1 oda 1 salon!

Daire fiyatlarının 139 bin TL'den başladığı Referans Tuzla projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 126 tane daire bulunuyor.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Gelecek Partisi’nden konut krizi için öneri!

Gelecek Partisi, konut ve kira fiyatlarında yükselen artışa yönelik çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

Gelecek Relax Tuzla'da cazip ödeme fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde cazip ödeme fırsatı bulunuyor. Projeden 1.945 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

Gelecek Yapı tarafından inşa edilen Gelecek Relax projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Projeden 120 aya kadar 0,98 faiz imkanı konut satın alınabiliyor.

Gelecek Relax'ta 189 bin TL'ye konut!

Gelecek Yapı imzası ile hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Gelecek Relax projesinde konut sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor.

Tuzla Gelecek Relax'ta özel ödeme fırsatı!

Gelecek Yapı imzası taşıyan Gelecek Relax projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. Projede konut tiplerine özel ödeme avantajı sunuluyor.

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı Konut, Metal Gayrimenkul'e 4,6 milyon TL ödedi!

Metal Gayrimenkul tarafından Metal Yapı Konut A.Ş.'den alacağı olan 13 milyon 951 bin 552 TL'nin birinci taksit ödemesi bugün 4 milyon 652 bin TL olarak tahsil edildi...

gelecek yapı konut projeleri Haberi

gelecek yapı konut projeleri


Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti. Gelecek Yapı YKB Arzu Alkız yaptığı açıklamada konut üretmenin satmaktan daha zor olduğunu dile getirdi. İşte Alkız'ın o açıklamaları...


Biz Tuzla'da konut projeleri geliştiriyoruz. Uzun yıllar arazi geliştirme ve konut projeleri satış alanında plan proje olarak hizmet vermiştik. Daha sonra üretim bandını merak ettik. Müteahhitleri masada anlamak zor olduğu için, artık üretici kimliğiyle sektöre yön veriyoruz. 


Satmak mı zor, üretmek mi zor gibi bir soru sorarsanız üretmek daha zormuş onu anladık. Doğru proje, doğru lokasyonda üretildiği takdirde satışta hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz. 


İşi daha önce arkadaşların da bahsettiği gibi planlama aşamasında çözümlediğiniz ve hedef kitleyi belirlediğiniz zaman zaten satış ve talepler, arz talep dengesinde yolunu buluyor. Ama üretmek hakikaten daha zor.


Anadolu Yakası'nda talep; doğru fiyatlamayı bulduğunuz zaman talep...