06 / 05 / 2024

Gelen Turizm nerede

Gelen Turizm nerede

Gelen Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayhan Gelen tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Ataköy Mega Yat Projesi 5 yıl içinde tamamlanacak!

İstanbul’u dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden biri haline getirmeye katkı sağlamayı hedefl eyen İstanbul Turizm Merkezi, Ataköy’de yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir yatırımla gerçekleştiriliyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

Nevşehir Kemerli Eski Evler büyük ilgi görüyor!

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, internet üzerinden rezervasyon dönemi başladı. Özellikle son yıllarda sayıları hızla artan dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Corendon Turizm Grubu, Amsterdam'da 3. otelini açacak!

Hollanda ve Türkiye'nin önde gelen turizm gruplarından Corendon, Avrupa'da yatırım atağına kalktı. Türkiye'de 5, Amsterdam'da da 2 oteli bulunan grup Amsterdam, Barselona ve İbiza'yı da radarına aldı.

Gelen Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gelen Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayhan Gelen tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

Victoria Park Residence nerede?

Toplam 48 daire ve 2 mağazadan meydana gelen Victoria Park Residence projesi 1000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Victoria Park Residence nerede?...

Antalya'ya gelen yerli turist sayısında artış yaşandı!

Antalya'yı Ocak'ta 98 bin 725 yabancı, 19 bin 21 yerli turist ziyaret etti. Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ocakta kente gelen yerli turist sayısı yüzde 19,10 arttı.

Referans Güneşli Evleri nerede?

Toplam 161 konut ve 32 tane dükkandan meydana gelen Referans Güneşli'de satışlar başladı. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Referans Güneşli Evleri nerede?

Sinpaş Aydos Country nerede?

Toplam 900 adet konuttan meydana gelen Aydos Country Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Sinpaş Aydos Country nerede?

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede?

Toplam 1.239 adet daireden meydana gelen Ayazma Emlak Konutları'nda 412 adet konutun satışı kurayla yapılacak. Proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede?

Yakacık Manzara Adalar Konutları nerede?

Toplam 975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar'da satışlar devam ediyor. Projede yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Yakacık Manzara Adalar Konutları nerede?

Gelen Turizm nerede Haberi

Gelen Turizm nerede

Gelen Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayhan Gelen tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.


Gelen Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1)   Yurt dışından veya yurt dışına kara, deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya grup gezi, eğlence, spor, kongre, konferans ve benzeri organizasyonları yapmak veya başka acenteler tarafından tertiplenen bu nevi turların biletlerini satmak ve bunlara ilişkin isim ve yer rezervasyonu yapmak 2)   Kara, deniz, havayolları ve demiryolları ile taşımacılık yapan yerli ve yabancı resmi ve özel kuruluşların biletlerini satmak veya sattırmak bu amaçla isim ve yer rezervasyonu yapmak 3)   Konusu ile ilgili turistik amaçlı konaklama tesislerinin kurulması, işletilmesi, turizm ve seyahat işletmeciliği ile ilgili...