06 / 05 / 2024

gelibolu hamzakoy plajı

gelibolu hamzakoy plajı

Gelibolu Belediye Başkanlığı tarafından, Hocahamza Mahallesi'nde Hamzakoy Plajı deniz kenarında yer alan arsa toplam 4 milyon 900 bin TL bedelle 8 Aralık 2014 Pazartesi günü ihale ediliyor...

Gelibolu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediyesi, Hamzakoy Plajı Deniz Kenarındaki 4 bin 79,81 metrekarelik parseli ihale ile satıyor. İhale 13 Nisan'da gerçekleşecek..

Gelibolu Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gelibolu Belediye Meclisinin Ocak ayı meclis toplantısında bir yıl süre ile görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi, Hamzakoy’daki işyerleri için hazırlanan yönetmelik kabul edildi.

Gelibolu Belediyesi'nden mühürlenen yazlık mekanlar açıklaması!

Gelibolu Belediyesi tarafından Kemal Reis Caddesi Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda başlatılan uygulamalarla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, "İlgili alanda 3194 sayılı imar kanununun 32.maddesi uygulanmaktadır" denildi.

Gelibolu'da plana aykırı yazlık mekanlar mühürlendi!

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda tespit edilen kaçak yapılarla ilgili süreç başladı. Hocahamza Mahallesi Hamzakoy bölgesindeki 9 işyeri mühürlendi.

Baker Group Kilyos'ta içinde Survivor adası olan plaj kuracak!

Baker Group’un CEO’su Cüneyt Baker, eşiyle gittiği Büyükada’da otellerin fiyat ve hizmet politikasına sinirlenince otelci oldu. Baker; Büyükada’da 2, Dolapdere ve Tarabya’da birer otel açacak, Kilyos’ta içinde Survivor adası olan plaj kuracak

Paris Hilton Filipinler'deki ikinci plajını açıyor!

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Paris Hilton; iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Hilton Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanıyor..

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Gelibolu'da Çokal Barajı'ı ile 2045'e kadar su sorunu olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gelibolu Yarımadası'nın içme suyu ihtiyacını garanti altına alacak projede sona yaklaşıldığını ifade ederek, proje ile yarımadaya 8,18 milyon metreküp su temin edileceğini söyledi.

Gelibolu Yarımadası'nın su sorunu olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gelibolu Yarımadası’nın içme suyu ihtiyacını garanti altına alacak projede sona yaklaşıldığını ifade ederek, proje ile yarımadaya 8,18 milyon metreküp su temin edileceğini söyledi.

Muğla Kızkumu Plajı'ndaki kaçak tesis yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu Plajı ' ndaki tesis, kaçak olduğu gerekçesiyle belediye tarafından yıkıldı.

İztuzu Plajı'nın MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin, İztuzu Plajı ile ilgili tartışmalara ilişkin "Carettaları Muğla Üniversitesine emanet edeceğiz" açıklamasının ardından İztuzu Kumsalı ve Dalyanağzı alanlarının MSKÜ'ye tahsis protokolü imzalandı.

Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesine dönüşecek!

Çanakkale Savaşları’nın 100’üncü yılı dolayısıyla yapılacak çalışmayla Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesine dönüştürülecek. Siper ve mevzilerde kazılar yapılacak, gezenler savaşı yaşayacak.

Gelibolu Yarımadası açık hava müzesine dönüştürülüyor!

Çanakkale Savaşları’nın 100’üncü yılı dolayısıyla yapılacak çalışmayla Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesine dönüştürülecek.Mehmet Gürkan, 100’üncü yıl hazırlıkları kapsamında bölgenin yeni bir çehreye bürüneceğini, bunun için çalışmaların sürdüğünü söy

gelibolu hamzakoy plajı Haberi

gelibolu hamzakoy plajı

Gelibolu Belediye Başkanlığından:


Belediyemiz sınırları içinde Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda belirtilen parsel, 2886 Sayılı Yasa’nın 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

Mahalle: Hocahamza Mah.

Mevkii: Hamzakoy Plajı Deniz Kenarı (Kemal Reis Cad.)

Ada: 271

Parsel: 3

Yüzölçümü: 4.724,26 m2

Tahmini Bedel:  4.900.000 TL

Geçici Teminat: 147.000 TL

İhale Saati: 14:00


İHALE GÜNÜ VE SAATİ

- İhale günü      : 08/12/2014 Pazartesi günü Saat : 14:00’da

- İhalenin yeri   : Gelibolu Belediyesi Encümen Salonu

- TAŞINMAZIN ÖZELLİĞİ: Söz konusu taşınmaz 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre 806,40 m2’si imar yolunda,3.917,86 m2’si E.1.25 H:17,50 M Turistik Konaklama alanındadır.

İHALEYE İŞTİRAK EDECEKLERDE ARANILAN ŞARTLAR

A) Kanuni ikametgâh sahibi olmak,

B) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi,

C) Ticaret ve/veya sanayi odası belgesi,

a) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya...