08 / 05 / 2024

Gelibolu şengül yolları

Gelibolu şengül yolları

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Birkay Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birkay Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da hakan Şengül tarafından kuruldu.

Gelibolu şengül yolları Haberi

Gelibolu şengül yolları

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı. Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı kapsamında kanalizasyon hatları ve buna bağlı parsel bağlantıları tamamlanan bölgede, su hatlarının değişiminin ardından zemin iyileştirilmesine başlandı. Stabilize ve mekanik malzeme serimi ile üst yapı çalışmalarına hazırlanan Şengül Sokak, kaldırım ve kilitli parke taş çalışması ile yenilenmiş olarak ilçe halkının kullanımına...