30 / 04 / 2024

gelik restoran zinciri mi olacak

gelik restoran zinciri mi olacak

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

Nusret'in Erzurum'daki külliyesi açıldı!

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

Eataly, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor!

İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Eataly, İstanbul Zorlu Center’dan sonra ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor. Dünyada 30 şubesi bulunan restoran zinciri 2013 yılında Türkiye pazarına girdi.

Gülben Ergen restoran zinciri kuracak!

Yemek sektörüne giren Gülben Ergen, catering hizmeti vermeye başladığı ilk restoranını Gültepe’de açtı. ‘Dadı Mutfakta’ adını verdiği işletmede Ergen, daha çok paket servisi yapıyor ve organizasyonlar için yemek üretiyor.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Carluccio's Bağdat Caddesi'ndeki restoranını kapattı!

Bağdat Caddesi aşırı yüksek kiralarıyla adından söz ettiriyor. Caddeden mağazalar bir bir ayrılmaya başladı. Caddeden son olarak kısa süre önce ünlü İtalyan restoran zinciri Carluccio's çıktı.

gelik restoran zinciri mi olacak Haberi

gelik restoran zinciri mi olacak

Bursa- Aroma meyve sularının sahibi Duruk Grubu, Gelik Restoran'ı franchise yoluyla büyütme kararı aldı. Self servis  şeklinde hizmet vermeyi amaçlayan franchise mağazaların ilk etapta ağırlıkta İstanbul'da olması, zaman içinde büyük iller başta olmak üzere Anadolu'ya da yayılması öngörülüyor.


Türkiye’nin yanı sıra dünyadan birçok devlet adamını, siyasetçiyi ve sanatçıyı ağırlayan Gelik'in yurtdışına açılma hedefi de bulunuyor. Gelik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Atom Duruk, şu anda İstanbul'daki 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik'i yakın bir gelecekte 100 şubeli bir restoran zincirine dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi. Gelik'in şubeleşmesinde ve tüm mağazalarda aynı kaliteyi ve aynı standartları yakalaması için 5 yıldan bu yana çalışmalar yürütülürken, bu amaçla İstanbul'da 8 milyon dolar yatırımla Ar-Ge ve üretim merkezi de kuruldu. Mahmut Atom Duruk, "Beş yıl önce şubeleşebilirdik ancak...