30 / 04 / 2024

Gelik restoranları

Gelik restoranları

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gelik 100 şubeli restoran zinciri olmayı hedefliyor!

İstanbul’da 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik, franchise yoluyla büyüme kararı aldı. Gelik’in yakın gelecekte 100 şubeli bir restoran zinciri haline getirilmesi planlanıyor.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

Zonguldak Gelik futbol sahası ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak!

Gençlik Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından Gelik beldesine sentetik futbol sahası yapılacak. 13 Temmuz 2015 tarihindeki ihalenin ardından başlayacak çalışmanın 2.5 ayda tamamlanması bekleniyor.

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

CBTE Mimarlık, KFC restoranlarını tasarlıyor!

Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projeler üreten CBTE Mimarlık, KFC restoranların Türkiye’deki çağdaş yüzünü modern bir anlayışla yeniden yorumluyor.

Mc Donald's restoranlarını kapatıyor!

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden Mc Donald's geçen yılın dördüncü çeyreğinde 1,1 milyar dolar kâr ettiğini açıkladı. Şirketin karı bu sonuçla bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 21 düştü.

Gelik restoranları Haberi

Gelik restoranları

Bursa- Aroma meyve sularının sahibi Duruk Grubu, Gelik Restoran'ı franchise yoluyla büyütme kararı aldı. Self servis  şeklinde hizmet vermeyi amaçlayan franchise mağazaların ilk etapta ağırlıkta İstanbul'da olması, zaman içinde büyük iller başta olmak üzere Anadolu'ya da yayılması öngörülüyor.


Türkiye’nin yanı sıra dünyadan birçok devlet adamını, siyasetçiyi ve sanatçıyı ağırlayan Gelik'in yurtdışına açılma hedefi de bulunuyor. Gelik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Atom Duruk, şu anda İstanbul'daki 5 şubesiyle faaliyet gösteren Gelik'i yakın bir gelecekte 100 şubeli bir restoran zincirine dönüştürmeyi hedeflediklerini söyledi. Gelik'in şubeleşmesinde ve tüm mağazalarda aynı kaliteyi ve aynı standartları yakalaması için 5 yıldan bu yana çalışmalar yürütülürken, bu amaçla İstanbul'da 8 milyon dolar yatırımla Ar-Ge ve üretim merkezi de kuruldu. Mahmut Atom Duruk, "Beş yıl önce şubeleşebilirdik ancak...