05 / 05 / 2024

GEMA

GEMA

Manisa Barosu Çevre Şehircilik ve Hayvan Hakları Komisyonu, Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) yetkilileri, Gediz Nehri'ni kirleten kurumları tespit edip dava açacaklarını söyledi.

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmur Angışhan tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden hafriyat nakil işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi maliyeti 6 milyon 327 bin TL olan nakliye işi için ihaleye çıktı, hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi nakli işi için yapılan ihalede Öztaşlar İnşaat, Solmazlar Nakliyat ve Gema İnşaat firmaları teklif verdi

Şener Kilimcigöldelioğlu: Gediz Nehri sorunu arıtma tesisi ile çözülür!

Manisa Barosu Çevre Şehircilik ve Hayvan Hakları Komisyonu, Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) yetkilileri, Gediz Nehri'ni kirleten kurumları tespit edip dava açacaklarını söyledi.

Gediz Nehri temizleniyor!

Ege Bölgesinin önemli su kaynaklarından bin olan Gediz Nehri'ndeki kirlilikle mücadeleye etkin bir şekilde devam eden Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma Vakfı (GEMA) Gediz'i kirletenlere karşı savaş açtı.

Salihli'ye Ağaç Müzesi kuruluyor!

GEMA Vakfı Başkanı Şenel Kilimci ve 50'ye yakın üyenin katıldığı toplantıda Ege Bölgesinde ilk defa kurulacak olan Arboretum ve Gediz Nehri Koruma Eylem Planı üzerinde duruldu.

GEMA Haberi

GEMA


Gediz Nehri'nin her yerinin kirli olduğunu belirten GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, yıllardır çözülemeyen sorun için hukuki bir savaş başlattıklarını açıkladı. 


Gediz Nehri'ndeki kirlilik; Manisa Barosu Çevre Şehircilik ve Hayvan Hakları Komisyonu, GEMA Vakfı ve Ziraat Mühendisleri Odası Gediz Neh ri'ndeki kirliliğine karşı isyan bayrağını kaldırdı. Manisa Barosu'nda yapüan toplantıya; GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, GEMA Vakfı Başkan yardımcıları Galip Turanlı, Fatma Gökçe Taşdelen, Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Gülgün Sümer, Manisa Barosu Çevre Şehircilik ve Hayvan Hakları Komisyonu Temsilcisi Avukat Hasan Namak katıldı. GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gediz nehrinin yan kollarına evsel atıklar, organize sanayi ve fabrikaların kimyasal atıklarının dökülmemesi gerektiğini söyledi. 



'SORUN TEK ARITMA TESİSİ İLE ÇÖZÜLEBİLİR' 

Çözüm önerilerini sıralayan Kilimcigöldelioğlu, "Sarıgöl-İzmir Menemen Maltepe Mahallesi atık su kanalı, Demirci- Gördes,...