17 / 05 / 2024

gemi battı Endonezya

gemi battı Endonezya

Endonezya’da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi. Çevredeki balıkçılar tarafından teknedeki 10 kişi kurtarıldı. Kaybolan 15 kişinin bulunması için de çalışma başlatıldı.

Japonya'da son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Endonezya'da 415 yapı zarar gördü!

Endonezya'nın Batı Sulawesi eyaletinin Majene bölgesinde dün yaşanan deprem sonucunda 415 yapının zarar gördüğü kaydedilerek, yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Türk müteahhitler için Endonezya fırsatı!

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, Endonezya'da 12 milyar dolarlık bir dönüşüm yapılacağını, ülkede ciddi bir konut sıkıntısı yaşandığını belirtti. Hitay, "Türkiye’den inşaat şirketleri bu projelere katılabilir" dedi. 

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yıldız tarafından kuruldu.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Toruk Gemi İnşaat Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toruk Gemi İnşaat Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kürşat toruk tarafından kuruldu.

Basuki Hadimuljono: Türk şirketleri Endonezya’yı üs olarak kullanabilir!

Endonezya Bayındırlık ve İskan Bakanı Basuki Hadimuljono, Türkiye’den yapılacak yatırımları teşvik edeceğini vurgulayarak, "Türk şirketleri, Asya pazarına girmek için Endonezya’yı üs olarak kullanabilir" diye konuştu.

Endonezya'daki Saka Buana Camisi'nin yüzde 60'ı bambudan yapıldı!

Endonezya'nın Banten şehrinde inşa edilen Saka Buana Camisi mimarisi büyülüyor. Caminin yüzde 60'ı bambudan inşa edildi...

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Endonezya'da 5,6 büyüklüğündeki depremde bazı binalar hasar gördü!

Endonezya'nın Kuzey Sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi...

gemi battı Endonezya Haberi

gemi battı Endonezya

Endonezya’da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi.


Endonezya’nın doğusundaki  Lombok Adası'ndan Komodo Adası'na turistleri götüren tekne gece henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. Çevredeki balıkçılar tarafından teknedeki 10 kişi kurtarıldı. Kaybolan 15 kişinin bulunması için de çalışma başlatıldı.


Teknik bir arızadan dolayı iletişim kopukluğu yaşandığı ve  bu nedenle arama çalışmalarının geç başladığı bildirildi.


Öte yandan kurtarılan turistlerin Yeni Zelanda, İspanya, Fransa ve İngiltere vatandaşı oldukları...