02 / 05 / 2024

gemlik belediyesi hasarlı bina

gemlik belediyesi hasarlı bina

BURSA'nın birinci dereceden deprem bölgesinde yer alan Gemlik'in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki binaların yüzde 90'ının riskli olduğunu söyledi. Yılmaz, ilçeyi yüksek bölgeye taşımak için çalıştıklarını belirtti...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kocaeli'de ağır hasarlı bina kalmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel'de hasarlı binaların yıkımını inceledi.

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Kocaeli’de 1.502 binada hasar tespit edildi!

17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Kocaeli’de 1.502 adet hasarlı binanın olduğu tespit edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasarlı binalar için çalışmalara başladı.

Kocaeli'de 17 Ağustos Depremi'nde hasar gören binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasarlı metruk halde olan 193 binanın yıkım çalışmalarına başladı. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

gemlik belediyesi hasarlı bina Haberi

gemlik belediyesi hasarlı bina

Gemlik'in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Fakat yerleşim için düşündüğümüz bin hektarlık alan, zeytinlik alan olduğu için sıkıntı yaşıyoruz. İlçede o kadar sıkışmış durumdayız ki, ölülerimize mezar yeri yok. Diriye konut yapacak yer yok. Hastalarımız için hastane yapacağımız yerde zeytin ağacı var, hastane yapamıyoruz" dedi. 


Gemlik'te kentsel dönüşümün Şart olduğunu vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 3 yıl önce altyapı çalışmaları yaparken, bina zeminlerinin riskli olduğunu fark ettiklerini ve ilçeyi zeytinlik alanların bulunduğu yüksek kesimlere taşınması ile ilgili bir çalışma başlattıklarım söyledi. 


İLÇEDE SIKIŞTIK 

Zeytin Koruma Kanunu nedeniyle yaptıkları planlara zeytin alanlarım izleyemediklerini ifade eden Yılmaz, "İlçede o kadar sıkışmış durumdayız ki ölülerimize mezar yeri yok. Mezarlığımız bitti, gömü yapamıyoruz. Gıda, tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne, 'zeytin ağaçlarının olduğu bir bölgeye,...