24 / 07 / 2024

Gemlik çalışmaları

Gemlik çalışmaları

Gemlik'te Sosyal Yaşam Merkezi'nin çevresi belediye tarafından düzenleniyor. Gemlik Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi çevresinde de yeni yapılanmaya gidiyor.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Gemlik Umurbey'deki yol çalışmaları tamamlandı!

Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde başladığı yol genişletme, kaldırım ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlik Belediyesi'nde toplu konut çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik'e devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulandı.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

Gemlik Belediyesi toplu konut için yol çalışmalarına başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Gemlik Belediyesi Toplu Konut projesi çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Gemlik Belediyesi Cihatlı Konutları için çalışmalar başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı.

Bursa'da sokak düzenleme çalışmaları 17 Temmuz'da tamamlanacak!

Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçeleri sağlıklı şebeke suyuyla buluşturacak alt yapı çalışmalarına hız verirken, Ramazan Bayramı'nda Gemlik'in Kurşunlu Mahallesi de şebeke suyuna kavuşuyor.

Karacabey sahillerinde çalışmalar başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları arasında önemli yer tutan sahiller de bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip, turizme kazandırılacak.

Gemlik çalışmaları Haberi

Gemlik çalışmaları

Manastır Mevkii, Dr. Ziya Kaya, Eşref Dinçer ve Hamidiye mahallelerinde altyapı, kavşak düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını devam eden Gemlik Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezi çevresinde de yeni yapılanmaya gidiyor. Sosyal Yaşam Merkezi çevresindeki yollan genişleten belediye, merkeze cepheli alanlarda da çalışma yürütüyor. 



Çalışmaları teftiş eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 5 çınar ağacının makine ile sökülüp başka yere naklini takip etti. Çınar ağaçlarının ilçenin muhtelif yerlerine yeniden dikildiğini hatırlatan Yılmaz, tek bir ağacın bile kesilmesine izin vermediklerini vurguladı. Belediye ve Sosyal Yaşam Merkezi çevresinin trafik yönünden hareketliliğine dikkat çeken Yılmaz, yol genişleme ve otopark cepheli yeni düzenleme ile bölgeye nefes aldıracaklarını söyledi. 


Yeni Marmara...