04 / 05 / 2024

Gemlik Çukurbahçe köprülü alt geçit

Gemlik Çukurbahçe köprülü alt geçit

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre yolu Çukurbahçe mevkiine köprülü alt geçit yapılacağını açıkladı. Yılmaz, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, onay sonrasında yıl içinde bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Konya Büyükşehir'den yeni köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temelini törenle attı.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Gemlik Çukurbahçe köprülü alt geçit Haberi

Gemlik Çukurbahçe köprülü alt geçit

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre yolu Çukurbahçe mevkiine köprülü alt geçit yapılacağını açıkladı. 


Bölgede incelemelerde bulunan Yılmaz, çevre yolunda güvenli geçişlerin sağlanması ve yayaların da can güvenliği ile ilgili yapılan çalışmalardan birisini daha gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yılmaz, köprülü alt geçitten Çukurbahçe mevkiinde ikamet eden vatandaşların yanı sıra Balıkpazarı, Yeni Mahalle, Orhaniye ve Halit Paşa mahalleleri sakinlerinin de faydalanacağını vurguladı.


Yılmaz, Karayolları ve Bursa Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleriyle birlikte titiz bir çalışma yürüttüklerini, alternatif yol, yol genişleme, asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçeye ulaşım alanında önemli bir yatırım daha kazandıracaklarına dikkat çekti.


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, onay sonrasında yıl içinde bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini...