06 / 05 / 2024

gemlik icra

gemlik icra

T.C. Gemlik İcra Müdürlüğü,Gemlik Umurbey Köyündeki arsayı 4 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış, 25 Haziran Pazartesi günü 15:00-15:10 arası gerçekleşecek

Gemlik'teki bakımsız zeytinlikler imara açılacak mı?

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nden Kumla ve Karacaali sırtları ve Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytin vasfını yitirmiş, bakımsız arazilerin imara açılmasını istediklerini söyledi.

Bursa Gemlik askeri alan imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesinde, “Askeri Alan” kullanımında bulunan 444 hektarlık alanda hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Gemlik kentsel dönüşüm için çözüm arıyor!

Gemlik'in Depremsel Risk ve kentsel Dönüşümünün önündeki engellerin aşılması konusunda Ankara'da çözüm istiyor. Ankara'ya giden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Gemlik Zabıta Müdürlüğü taşındı!

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ana Hizmet Binası taşındı.Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan Belediye binasında yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan sonra yeni yerinde hizmet verecek.

Gemlik'e özel yasa için imza toplandı!

Gemlik'in sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşınması için hazırlanan 'Toplumsal Uzlaşı' metni imzaya açıldı, Başkan Refik Yılmaz, metni TBMM'ye taşıyacaklarını söyledi.

Gemlik'te 825 konutluk proje yapılacak!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, uzmanlar ile dönüşüm yapılacak alanlarda incelemeler yaptı. Gemlik'e özgü mimari örneğin uygulanacağı projelere son şekli verilecek.

TOKİ Gemlik'te proje için incelemelere başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

TOKİ heyetinden Gemlik'te kentsel dönüşüm incelemesi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı(TOKİ) 1 No'lu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Gemlik'e özel yasa bekleniyor!

Gemlik Belediye Meclisi toplantısında ilçenin deprem riskine ve kentsel dönüşüm çalışmaları ve cemevlerine yönelik açıklamalar öne çıktı. MHP'li Osman Doğan ve CHP'li Özgür Aksoy'un soru önergeleri cevap buldu.

TOKİ Heyeti Gemlik'te inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Gemlik'in yüzde 85'i deprem riski altında!

AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, İsmet Su, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Gemlik'in deprem riski ve yapılaşma ile alakalı incelemelerde bulundu.

Gemlik Çarşı meydanı düzenlenecek!

Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı...

gemlik icra Haberi

gemlik icra
Verilen ilan şöyle;


T.C. GEMLİK İCRA MÜD0RL060 TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI


Dosya No =2010/2531 Talimat


İpotekli olup satılmasına karar verilen Taşınmazın açık artırma suretiyle satışı yapılacaktır.

TAŞINMAZ Tapu kaydı: Bursa ili, Gemlik İlçesi, Umurbey Köyü, Gemlik Yolu Mevkii, 170 ada, H22A09B3C pafta, 4 parsel sayılı, Cilt No :99 Sayfa No:9617’de kayıtlı bulunan 4.987,09 m2 yüzölçümlü arsa niteliğinde taşınmaz.

Hali hazır durumu : Taşınmaz Bursa-Yalova devlet karayolundan Yalova’ya gidiş istikametinde, Gemlik Cihattı Köyüne dönüş yapılan yolun hemen üzerinde ve Karsak deresinin geçtiği noktada bulunmaktadır. 4.987,09 m2 arsa üzerinde yapılmış olan fabrika binası, birisi zemin altında, ikisi zemin üzerinde, birisi de teras üzeri çatı arasında olmak üzere toplamda 3 katı betonarme bir katı camekan tarzında inşa edilmiştir. Binanın çatı katına 1.200,00 m2 miktarında çelik çatılı kat...