18 / 05 / 2024

Gemlik İnşaat sermayesi

Gemlik İnşaat sermayesi

Gemlik Belediye Meclisi Mart ikinci oturumu gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının okunmasından sonra Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 50 bin lira olan sermayesi 1 milyon lira daha artırılarak 1 milyon 50 bin liraya çıkarıldı.

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

İntema İnşaat'ın yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. yeni çıkarılmış sermayesi 19 milyon 440 bin TL olup, şirketin esas sözleşmesinin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. maddesinin yeni şekli 12 Mart 2019 tarihinde tescil edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İntema İnşaat'ın sermayesi artırılıyor!

İntema İnşaat'ın çıkarılmış sermayesinin, 49 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, yüzde 900 oranında bedelli olarak 4 milyon 860 bin TL'den 48 milyon 600 bin TL'ye artırılması kapsamında SPK onayına sunulan taslak izahname yayınlandı...

Tek-Art İnşaat'ın sermayesi 300 milyona çıkarıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımı hakkında açıklamada bulundu..

Gemlik İnşaat sermayesini 1 milyon 50 bin liraya çıkardı!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ikinci oturumu gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının okunmasından sonra Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 50 bin lira olan sermayesi 1 milyon lira daha artırılarak 1 milyon 50 bin liraya çıkarıldı.

Gemlik Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

İnşaatı devam eden yeni Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor. Yetkililer, “Gemlik yaz aylarında nüfusu 150 bini bulan bir ilçemiz. İlçede yapımı süren yeni hastanemiz yüksek teknoloji ile donatılmış olarak Gemliklilere hizmet verecek” dedi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ottoman Gayrimenkul'ün sermayesi azaltıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin iştiraki olan Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin 144 milyon lira olan sermayesi 70 milyon lira azaltılarak 74 milyon lira olarak tescil edildi...

Asis İnşaat'ın başarılarının sırrı kalite ve güvende yatıyor!

Konusunda yetkin ve tecrübeli ekipleriyle projelerinin inşası ve tesliminde müşteri memnuniyetini ön planda tutan Asis İnşaat’ın en büyük sermayesi kazanılmış güven ve itibar...

Ataç İnşaat'ın sermayesi 350 milyon liraya yükseltildi!

Ataç İnşaat'ın 150 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanı 350 milyon TL'ye yükseltildi...

Gemlik İnşaat sermayesi Haberi

Gemlik İnşaat sermayesi

MHP ve CHP grubu Belediye Şirketinin sermaye artırımına, amacına ulaşmayan artırım gerekçesiyle ret oyu verirken, sermaye artırım ve aktarımı AK Partililer'in oylarıyla kabul edildi.


Kuzey İmar Planları'nı da tartışan Belediye Meclisi, bu konudaki itirazları da karara bağladı. Kapalı pazar yerinin hizmete girmesi sonrasında mevcut açık Salı Pazarı'nın kapatılması konusu da oy birliğiyle karara bağlandı. 


Mülkiyeti belediyeye ait olan Hisar Mahallesi'ndeki Niyazi Bey Camii yanında bulunan arsa, İlçe Müftülüğü tarafından Bilgi Evi ve Kuran Kursu yapılmak kaydı ile Maliye Hazinesi'ne bedelsiz devri konusu da CHP'lilerin ret oyuna karşın oy çokluğuyla kabul gördü. 


CHP'li Özgür Aksoy, mülkiyet devrinin hukuki bir zaruret olmamasını gerekçe göstererek ret oyu verdiklerini belirtti. 


Olay...