27 / 07 / 2024

Gemlik sahilleri

Gemlik sahilleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “ Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak ” dedi.

Gemlik'te sahiller turizme yönelik düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe; yapılacak düzenlemelerle birlikte başta Gemlik olmak üzere tüm sahillerin turizm beklentilerini karşılayan niteliğe büründürüleceğini ve Bursa’nın birer vizyon bölgesi haline getireceklerini söyledi.

Gemlik Çukurbahçe'ye köprülü alt geçit yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre yolu Çukurbahçe mevkiine köprülü alt geçit yapılacağını açıkladı. Yılmaz, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, onay sonrasında yıl içinde bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Gemlik'teki riskli 2 bina yıkıldı!

Gemlik'te yıkım riski ile karşı karşıya kalan ve yaklaşık iki yıl önce tahliye edilen Dr. Ziya Kaya Mahallesi Hürriyet Caddesi Terminal Karşısında bulunan Mendi ve Hürriyet Apartmanları Belediye ekiplerince yıkıldı.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gemlik'te yapılan imar uygulamaları bölgeyi 4 kat değerlendirdi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'nın Gemlik ilçesinde konuştu. Büyükataman ''Bugün yapılan imar uygulamalarıyla bölge en az 3-4 kat daha değerlenmiştir'' dedi.

Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmeli!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te deprem riskine karşıkentsel dönüşümün gerekli olduğunu belirterek "Gemlik'te 10 bin bina acilen dönüştürülmelidir" açıklamasında bulundu.

Bursa Gemlik'te iki yılda 200 metruk bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekipleri, 2 yıl içinde 200 metruk binayı yıktı. Toplum Destekli Polis Müdürlüğü’nün talebiyle encümen kararını uygulayan ekipler, son olarak Hamidiye Mahallesi’nde 4 metruk binayı yıktı.

Gemlik'teki riskli bina yıkılacak mı?

Gemlik Hamidiye Mahallesinde bulunan ve testler sonucunda Riskli Yapı olarak belgelenen Mendi Apartmanı'nın durumu faciaya davetiye çıkartıyor. 10 dairelik apartmanda 3 kişiye tebligat yapılamadığı için Gemlik Belediyesine yıkım izni verilmiyor.

Gemlik Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

İnşaatı devam eden yeni Gemlik Devlet Hastanesi hızla yükseliyor. Yetkililer, “Gemlik yaz aylarında nüfusu 150 bini bulan bir ilçemiz. İlçede yapımı süren yeni hastanemiz yüksek teknoloji ile donatılmış olarak Gemliklilere hizmet verecek” dedi.

İstanbul- İzmir Otoyolu’nun Altınova- Gemlik arası tamamlandı!

Otoyol inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "15- 20 Ocak arasında sayın bakanımızın belirtecekleri tarihte yapılacak tören ile otoyolun Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik kısmını hizmete açacağız." dedi.

Gemlik Balıkpazarı Gençlik Merkezi açıldı!

Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Balıkpazarı Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi görkemli bir törenle hizmete girdi.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Gemlik sahilleri Haberi

Gemlik sahilleri


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sahillerinin yeterince bilinmediğini belirterek, “Mudanya’da dönüşüm başlıyor, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Bursa, sahilleriyle de tanınacak” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Yelken Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen kabulde bir araya geldi. Bursa’da sahillerde dönüşüme başladıklarını hatırlatan Başkan Altepe, kentin denizle buluşmasının ve sahillerinin daha çok tanınmasının gerekliliğine dikkati çekti. Mudanya’daki çalışmaları anlatan Başkan Altepe, “Mudanya’da dönüşüm başladı, Gemlik’te de çalışmalara başlayacağız. Yazdan önce sahillerle ilgili epey çalışmamız olacak. Bursa, artık sahilleriyle de tanınacak” diye konuştu.

Kentin adının sahillerle bütünleşmesi açısından yelken sporunun önemine de değinen Başkan Altepe, “Bursa, sahil şehri. Bursa’da sahillerle ilgili düzenlemeleri en kısa sürede yapmayı hedefliyoruz. Gemlik’te de sahillerde yapılması gereken çok iş var. Bursa’nın sahillerinin...