28 / 04 / 2024

gemlik toplumsal uzlaşı metni

gemlik toplumsal uzlaşı metni

Gemlik'in sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşınması için hazırlanan 'Toplumsal Uzlaşı' metni imzaya açıldı, Başkan Refik Yılmaz, metni TBMM'ye taşıyacaklarını söyledi.

Selçuklu Kongre Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) tarafından düzenlenen deneyim paylaşımı programına katıldı.

Gemlik'te 2.4 milyon TL'ye satılık zeytin işletme binası!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Umurbey Mahallesi'nde bulunan zeytin işleme ve satış binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te 7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Gemlik İlçesi'ne ait 2 gayrimenkul Gemlik Belediye Başkalığı tarafından 1 Eylül 2015 günü saat 09:30'da kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

Gemlik'te icradan 7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Gemlik İlçesi'nde bulunan 2 gayrimenkul Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından 1 Eylül 2015 günü saat 10:00 ile 10:15 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Bursa Gemlik'te kentsel tasarım başladı!

Gemlik Balık Pazarı'nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesinde uygulamaya geçildi.

Gemlik'te 2.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Gemlik Belediye Başkanlığı, bünyesindeki akaryakıt satış istasyonunu, kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı. Söz konusu istasyonun satış bedeli 2 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Cihatlı imar planı askıya çıktı!

Bursa Gemlik İlçesi, Cihatlı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanında bulunan 1337, 1338, 1339 parsellere ilişkin revizyon 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Gemlik TOKİ evlerinde emeklilere yüzde 10 pay ayrılacak!

Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi üyelerine TOKİ evlerinden yüzde 10 pay ayrılacağını müjdeledi.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Gemlik Ata Mahallesi'nde mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ata Mahallesi’ne mahalle konağı yapılıyor. Yılmaz, sosyal tesisler, alt yapı ve alternatif yol ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, mahalle konağının da mahallenin marka değerini yükselteceğini vurguladı.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uzlaşmalar başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu sorununun çözülmesiyle birlikte, ikinci ve en önemli adım atıldı. Toplam 1 Milyon 650 bin metrekare alanı kapsayan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap uzlaşmaları başladı

gemlik toplumsal uzlaşı metni Haberi

gemlik toplumsal uzlaşı metni

Gemlik'te bulunan STK temsilcileri, sendikalar, odalaı; dernekler ve muhtarları Atatepe Sosyal Tesisleri'nde ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin sağlam zeminli ve daha güvenli bölgelere taşmması için hazırlanan 'Toplumsal Uzlaşı1 metnini imzaya açtı. Gemlik'te 100'e yakın STK'dan destek alan Başkan Yılmaz toplanan imzaları Ankara'ya götürdü. 


ERDOĞAN'A DA İLETİLDİ...

TBMM Tanm Komisyonu üyelerinin üçeyi ziyaretinin ardından Ankara'ya gittiklerini beliıten Gemlik Belediye Başkam Refik Yılmaz, düzenlediği toplantıda ilçeye özel yasa ile ilgili çalışmaları anlattı. 


Bin hektarlık bir alana ihtiyaç olduğu yönündeki açıklamalarım tekrarlayan Yılmaz, 86 bin 324 olan ilçe nüfusunun 64 bin 442'sinin riskli bölgede yaşadığına dikkat çekti. 10 bin 585 binadan 8 bin 749'ununun alüvyon ve riskli zemin üzerinde bulunduğunu belirten Başkan Yılmaz, sadece fay hattı üzerinde 259 binanın bulunduğu ilçede, bu binalarda 5...