12 / 05 / 2024

Gemlikte Cihatlı Mahallesi

Gemlikte Cihatlı Mahallesi

Gemlik'te, Cihatlı Mahallesi 'nden Kumla ve Karacaali sırtları ile Haydariye Mahallesi'ne kadar olan zeytinlik vasfını yitirmiş bakımsız araziler imara açılacak.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 230 konut!

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

Gemlik'e yapılacak olan 338 dairelik toplu konutun temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde yapacağı bin 400 konutlu, 7 bin kişilik mahalleli toplu konut projesinin 4. Etap 338 dairelik bölümünün temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Bursa Gemlik 224 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gemlik İlçesi Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Cihatlı'da 2. Etap ihalesi yapıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi 2. Etap 208 dairenin yapım işi ihalesi yapıldı.

Bursa Gemlik'e 970 konut geliyor!

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi'ne yapacağı 970 konutluk projenin ilk etabının temeli yıl sonunda atılacak. 158 konut ve 8 dükkânlı ilk etabın ihalesini kazanan Dikici A.Ş. ile belediye arasında protokol imzalandı.

TOKİ Gemlik'e 970 konut yapacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Gemlik Cihatlı'da 970 konutluk proje için çalışmalar başladı!

Gemlik Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediyesi'ne devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gemlikte Cihatlı Mahallesi Haberi

Gemlikte Cihatlı Mahallesi

Mahallelere yönelik yerinde inceleme gezilerini Kumla ile devam ettiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin dört büyük mahallesinin yanı sıra Kumla bölgesinin de alüvyon balçık arazi üzerine inşa edildiğini belirterek, Gemlik'te 50-60 bin insanın hayatının risk altında olduğunu söyledi. 



İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için 'zeytin koruma', 'mera' ve 'orman' yasalarındaki engellerin aşılması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, "Cihatlı Mahallesi mevki sinden, Kumla ve Karacaali sırtlarına, Haydariye Mahallesi çevresine kadar olan zeytinlik vasfını yitirmiş, ormanlaşmış, bakımsız arazilerin imara açılmasını istiyoruz. Gemlik'in dört büyük mahallesinin yanı sıra Kumla bölgesi de alüvyon balçık arazi üzerine inşa edilmiş. Gemlik'te 50-60 bin insanın hayatı risk altındayken, halka rağmen siyaset yapamayız" dedi. 



AĞAÇLAR ZARAR GÖRMEYECEK 


Vatandaşa depremsel risk,...