04 / 07 / 2024

Gemport\'un %54 Hissesi Yılport\'un Oldu

Gemport\'un %54 Hissesi Yılport\'un Oldu

Türkiye’nin ilk özel limanı olan Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş.’nin yüzde 54 hissesinin, Yılport Holding A.Ş.’ye satışı konusunda Hisse Satış Sözleşmesi imzalandı

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Migros'ta 4 kg ayçiçek yağı 129 TL, 1 kg çay 49 TL, 5 kg un 54 TL! Migros indirimli ürünler 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker, un, sebze, çay, salça ve meyve ürünleri satışa çıkarıldı. Peki Migros'ta bu ürünlerin fiyatı kaç lira oldu? İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

İzmir Çiğli'de 54.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa hissesi!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesinde yer alan 3 arsa hissesini 54 milyon 588 bin 534 TL'ye icradan satıyor...

Eva Gayrimenkul Periskop'un 54. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 54. sayısı yayınlandı. 

Ankara Kent İncek Konutları'na yoğun ilgi!

BESA Grup’un İncek’teki ikinci projesi Kent İncek’te üye kayıtları devam ediyor. Ankaralılar, 54 dönüm arazi üzerine kurulu Kent İncek projesinin ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 yükseldi!

Emlak Endeksi'nin açıkladığı verilere göre, yoğun göç ve yabancı yatırımcının tercih ettiği illerde kira artış oranları yüzde 54’ü buldu. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

Fatih'te Güzin Han'ın 4/48 hissesi 5 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul'un Fatih İlçesi, Sururi Mahallesi'ndeki 3 katlı, 195,50 metrekare yüzölçümlü hanın 4/48 hissesi 5 milyon TL'ye açık artırma usulü ile ihale ediliyor.

Çorum'un 50 günlük suyu kaldı!

Devlet Su İşleri 54. Şube Müdürü İlker Aslan, yağış almadığı takdirde Çorum’un 50 günlük suyunun kaldığını açıkladı. DSİ Müdürü İlker Aslan, içme suyu ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Marmara Forum'un tamamını Multi Development alıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Forum’un sahibi Multi Development oluyor. Marmara Forum’un yüzde 50 hissesi el değiştiriyor. Multi Development Türkiye, İngiliz yatırım fonu Ares’in yüzde 50’lik payına talip oldu.

Antalya'da 54 bin tapu yabancılara geçti!

TURİZMİN başkenti Antalya'da 2014 itibarıyla mülk edinen yabancıların sayısı 55 bine yaklaştı. 54 bin 363 yabancının toplam 17 bin 117 parselde 6 milyon 93 bin 240 metrekarelik hissesi bulunuyor.

Gemport\'un %54 Hissesi Yılport\'un Oldu Haberi

Gemport\'un %54 Hissesi Yılport\'un Oldu

Nemtaş Nemrut Liman İşletmeleri A.Ş. CEO'su ve Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Süha Aktaş, hisse satış fiyatının, kapanış tarihi itibarıyla kesinleşecek net finansal borca uyarlandıktan sonra netleşeceğini söyledi.


Türkiye İş Bankası iştirakleri arasında yer alan Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş.’nin yüzde 54 hissesinin, Yılport Holding A.Ş.’ye satışı konusunda Hisse Satış Sözleşmesi imzalandı. 


M. Süha Aktaş, 1992 yılında Türkiye’nin ilk özel limanı olarak Gemlik Körfez’inde kurulan Gemport’un hisse devrinin, ilgili Kamu Otoritelerinin iznine müteakip olarak gerçekleştirileceğini belirtti. Süha Aktaş, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı; 


“Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş.’nin yüzde 54 hissesinin Yılport Holding A.Ş.’ye satışı konusunda Hisse Satış Sözleşmesi imzalanmıştır. 

1992’de ülkemizin ilk özel sermayeli limanı olarak Gemlik Körfezi’nde faaliyete başlayan Gemport; halen...