04 / 05 / 2024

Genç Grup adres

Genç Grup adres

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gazioasmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sebahattin   Genç tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençağa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Gençali tarafından kuruldu.

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gazioasmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sebahattin   Genç tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Tuncel Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuncel Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Gençtürk tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Els Grup İnşaat Matbaacılık Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Els Grup İnşaat Matbaacılık Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Gençtürk tarafından kuruldu.

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Ontan Grup'un yeni projeleri yolda!

Ontan Grup 2006 yılında, inşaat fakültesindeki arkadaşlıklarını profesyonel iş hayatına taşıyan genç girişimci mühendisler Onur Ökten ve Taner Akçınar tarafından kuruldu. 10 yıllık genç bir firma olmasına karşın firma, inşaatta dünyanın en büyük 250 sıralamasına göz dikti.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Gençlerin gayrimenkulde tercihi 1+1 daireler!

Keten Grup’un bağımsız araştırma şirketi Ponera'ya yaptırdığı kamuoyu araştırmasında ortaya çıkan sonuçlar, eğitimli gençlerin gayrimenkul tercihinin 1+1 daireler olduğunu ortaya koydu.

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, 3. Köprü'nün inşaatını inceledi!

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi İnşaat Sektör Kurulu üyelerinden oluşan bir grup, Türkiye´nin en önemli projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Genç Grup adres Haberi

Genç Grup adres

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gazioasmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sebahattin    Genç tarafından kuruldu.

Genç Grup Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:
İNŞAAT VE GAYRİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak , yaptırmak, devremülkler alıp satmak yapmak yaptırmak kiralamak ve kiraya vermek.. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye...