29 / 04 / 2024

Genç İnşaat hizmetleri

Genç İnşaat hizmetleri

Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Em tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Arash Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arash Emlak Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Nasrın Mohammadıan tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryel Yapı İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Eren, orhan Yelegen ve Telat Eren ortaklığında kuruldu.

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Grup Restorasyon Ve İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihan Kasapoğlu tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Genç İnşaat hizmetleri Haberi

Genç İnşaat hizmetleri

Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. 1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da inşaat sektörünün aranan markalarından biri. Babadan oğula geçen başarılı bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bir markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. Müslim Genç'in 1930'lu yıllarda girdiği yol inşaatları işlerinden sonra, Genç İnşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat Şn-keti ve 1994'te Manisa Genç Beton Santrali'ni iş dünyasına kazandırdı. 


Manisa'da inşaa ettikleri Özdamar Sitesi ilee kentteki ilk sitenin kurucusu olduklarım belirten Hüseyni Genç, "Bu siteyle otopark, güvenlik sosyal yaşam alanları ile Manisa'ya ilkleri getiren firma olduk. Bu sitemizde az...