29 / 04 / 2024

Genç İnşaat yol projeleri

Genç İnşaat yol projeleri

Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor...

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Mekanik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Genç tarafından kuruldu.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Evren tarafından kuruldu.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diks İnşaat Hafriyat Nakliyat Yol Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Evren tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçyol Elektrik İnşaat Nakliyat Otomotiv Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Genç İnşaat yol projeleri Haberi

Genç İnşaat yol projeleri

Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. 1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da inşaat sektörünün aranan markalarından biri. Babadan oğula geçen başarılı bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bir markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. Müslim Genç'in 1930'lu yıllarda girdiği yol inşaatları işlerinden sonra, Genç İnşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat Şn-keti ve 1994'te Manisa Genç Beton Santrali'ni iş dünyasına kazandırdı. 


Manisa'da inşaa ettikleri Özdamar Sitesi ilee kentteki ilk sitenin kurucusu olduklarım belirten Hüseyni Genç, "Bu siteyle otopark, güvenlik sosyal yaşam alanları ile Manisa'ya ilkleri getiren firma olduk. Bu sitemizde az...